Af Ritzau - 26/08-16 22:20

FC Nordsjælland stjæler sejr i lokalbrag i LyngbyFC Nordsjælland stjæler sejr i lokalbrag i Lyngby

Lyngby sad på spil og chancer, men Marcus Ingvartsen sikrede FC Nordsjælland en 1-0-sejr i lokalopgøret.

storybild

FC Nordsjællands spillere jublede over 1-0-sejren ude over Lyngby i Alka Superligaen fredag aften. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

Lyngby angreb og angreb og afsluttede og afsluttede. Men ind ville bolden ikke.

Hvad Lyngby ikke magtede, kunne Marcus Ingvartsen til gengæld, og han sikrede dermed FC Nordsjælland en 1-0-sejr i lokalopgøret i Alka Superligaen fredag aften.

Syvende runde i ligaen er udråbt til runden med lokalbrag, da de 14 klubber er matchet med deres lokalrivaler, og fredag aften var det så Lyngby og FC Nordsjælland, der skulle afgøre, hvem der er bedst nord for København.

Det har indtil nu været oprykkerne fra Lyngby, der før fredagens kamp havde hentet otte point i de første seks kampe, mens FC Nordsjællands unge mandskab blot var noteret for fire point.

Efter sejren nåede FC Nordsjælland dermed op på syv point for lige så mange kampe.

Lyngbys træner David Nielsen har dikteret offensiv fodbold i denne sæson trods Lyngbys status som oprykker, og pointene er da også hentet med flot, offensiv fodbold.

Offensiven var da også blændende mod FC Nordsjælland, der igen og igen måtte takke keeper Alex Runarsson for, at hjemmeholdet ikke kom i front før pausen.

Stik mod spil og chancer var det i stedet gæsterne, der gik til pausen i front. Lyngby-spillerne fumlede bolden ud til et hjørnespark, og det headede Marcus Ingvartsen i mål fem minutter før pausen.

FC Nordsjælland har i mange år været kendt for at være et hold i boldbesiddelse, men det så man nærmest intet af fredag aften i Lyngby, hvor hjemmeholdet ikke tillod Kasper Hjulmands mandskab mange rolige momenter med bolden for fødderne.

Trods et massivt spil- og chanceovertag formåede Lyngby dog ikke at slå kapital af kampen, som FC Nordsjælland vandt på Ingvartsens hovedstødsmål.

Lyngby bevarer trods nederlaget sjettepladsen, mens FC Nordsjælland stadig er nummer 11.

Nu har Farum-klubben dog kun et enkelt point op til lokalrivalerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Mette Gjerskov kan være færdig i...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx