Af - 06/11-16 12:50; Opdateret: 06/11-16 13:02

Ekspert: Eriksen risikerer at ryge på bænkenEkspert: Eriksen risikerer at ryge på bænken

Christian Eriksen ryger på bænken, hvis han ikke snart hæver niveauet, mener ekspert.

Bildstrecke im Grossformat »

Nul mål og tre assists. Det er, hvad Christian Eriksen har leveret for Tottenham i sine 13 kampe i Premier League og Champions League i denne sæson.

Danskeren har i flere år været en nøglespiller for London-holdet. Men i denne sæson han han slet ikke været lige så afgørende som vanligt, og derfor har han på seneste fået kritiske ord med på vejen fra både medier, fans og Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Christian Eriksen gøres til skurk i Tottenham-krise
Christian Eriksen gøres til skurk i Tottenham-krise

Ifølge 6'erens fodboldekspert Mikkel Bischoff skal Eriksen oppe sig, hvis den 24-årige offensivspiller skal undgå en plads på bænken.

- Eriksen har ikke leveret i denne sæson. Der er meget få kampe, hvor han har været afgørende. Det er især et problem for ham, fordi Tottenhams trup er blevet meget bredere, så der er mere konkurrence om hans plads. Han skal ikke spille mange flere dårlige kampe, før han ender på bænken, siger 6’erens fodboldekspert Mikkel Bischoff, der dog fastslår, at Eriksen langt fra er den eneste, der ikke præsterer i Tottenham-offensiven.

Ifølge Bischoff har Eriksen den fordel, at han besidder nogle kvaliteter, som de andre af Tottenhams offensivspillere mangler:

Hans fordel er, at der ikke er andre spillere, der er som ham, og som har den fodboldhjerne, han har. De har flere spillere, som kan drible, hurtigere og dynamiske, men Eriksen plejer at være hjernen i Tottenhams spil.

Tottenham er i problemer efter ny Wembley-fuser
Tottenham er i problemer efter ny Wembley-fuser

I dag venter det klassiske London-derby, når Tottenham besøger Arsenal. Her er Eriksen og co. undertippede, mener Bischoff, der fokuserer på, at sidste sæsons Tottenham-topscorer Harry Kane ikke er helt oppe i gear efter en skadespause.

- Hvis man kigger på formen, er Arsenal bedst. De er inde i en periode, hvor de har skabt resultater, og det lader til, at de har fundet den rette opskrift. Og så er det afgørende for mig, at Tottenham stadig ikke har Harry Kane på højeste blus, siger Bischoff og tilføjer:

- Selv om han ikke har været så god fra starten af sæsonen, betyder han meget for Tottenham. De er mere afhængige af Kane, end Arsenal er af nogen spiller.

Tottenham-boss presser Eriksen: Du scorer for lidt!
Tottenham-boss presser Eriksen: Du scorer for lidt!

Tottenham skuffer manager Pochettinos store ønske
Tottenham skuffer manager Pochettinos store ønske

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT-journalist udsat for...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx