Af - 03/04-14 08:00; Opdateret: 03/04-14 08:12

Derfor googlede journalist hundebilleder under fodboldkampDerfor googlede journalist hundebilleder under fodboldkamp

Twitter er fyldt med billeder af en journalist, som googler hundebilleder under onsdagens kvartfinale. Nu forklarer han.

FC Bayern München måske verdens bedste hold lige nu i et vanvittigt spændende opgør i kvartfinalen i verdens største klubturnering.

Nååårh! En lille vuffer!

Under onsdagens kamp spredte billedet af Telegraph-journalisten Chris Bascombe, som sad og googlede hundebilleder, sig på de sociale medier. Nu fortæller Bascombe hvorfor.

- Fellaini(United midtbanespiller, red.) ligner lidt en hund, som slet ikke er under kontrol, tænkte jeg. Men hvilken hund, forklarer journalisten.

Og så var det i gang med at google hundebilleder.

- Af en eller anden grund kom jeg i tanke om en afghansk mynde. Jeg aner ikke hvorfor. Det gjorde jeg bare. Hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg faktisk ikke, hvor en afghansk mynde ser ud. Det lød bare godt, fortæller Macombe.

- I mit flittige forsøg på at finde et præcist billede brugte jeg en kendt søgemaskine til at finde billeder af en afghansk mynde. Og jeg havde ret. Fellaini ligner slet ikke. Med hvad så, hvilken hund ligner han? Der var den. En puddel! Fellaini med det buskede hår ligner en puddel på steroider. Der var den. Det bruger jeg, siger Macombe.

Det går hurtigt på nettet, og snart fandt journalisten et billede af sig selv.

- Jeg røg videre til et satiresite, som sjovt nok havde postet et billede af en journalist, som kiggede på hundebilleder under kampen, og siden spekulerede i, om han synes, at det var mere spændende end kampen. Det her... Det ser ikke godt ud, siger Telegraph-journalisten.

Flere brugere på Twitter var ikke tilfreds med journalisten google-eventyr:
Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx