Af Jonas Melander Hammer - 20/01-18 18:50

Populær tv-vært gik ned med stress: Nu vender han tilbagePopulær tv-vært gik ned med stress: Nu vender han tilbage

Han har været væk i næsten et år.

storybild

Jesper Grønkjær har været væk fra skærmen siden foråret sidste år. (Billede: Esben Salling)

Jesper Grønkjær har siden april sidste år været væk fra tv-skærmen. Den tidligere landsholdsspiller var ramt af stress, men lørdag var han atter at finde på tv.

Til lørdagens kamp mellem Brighton og Chelsea, hvor danske Andreas Christensen var med fra start, er det nemlig Jesper Grønkjær, der var at finde ved mikrofonen sammen med kollegaen Carsten Sæbye. Og det er altså første gang i ni måneder, at han igen deler ud af sin viden på tv.

Det var helt udramatisk, da Jesper Grønkjær og TV3 i fjor meldte ud, at den tidligere fodboldspiller tog en pause fra sit arbejde. Dengang fortalte han selv, at han havde brug for en pause for at samle kræfter og komme i topform igen.

LÆS OGSÅ: Wozniacki om sit danske bryllup: Jeg er på bar bund

»Jeg har det okay, men holder lige nu lav profil og slapper 100 procent af med min familie. Jeg vender tilbage til arbejdet på TV3 Sport, når jeg er på toppen igen,« sagde Grønkjær dengang.

Siden har der været helt stille omkring Grønkjær, der i korte glimt har delt ud om sine holdninger på Twitter. Og netop der er glæden stor efter hans tilbagekomst.

LÆS OGSÅ: Wozniacki brød med partner: 'Hans ego fylder så meget som Rådhuspladsen'

Jesper Grønkjær stoppede med at spille fodbold i 2011, hvorefter han blev ansat som ekspert og kommentator på TV3 Sport. Indtil da sluttede han sin aktive karriere med fem år i Superligaen, i FC København. Forinden blev det til otte i udlandet i Ajax, Chelsea, Birmingham, Atletico Madrid og Stuttgart.

Det hele begyndte også i Superligaen, i AaB.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx