Af Ritzau - 12/12-16 14:23; Opdateret: 12/12-16 14:37

Youssef Toutouh vil smadre ukendte bulgarereYoussef Toutouh vil smadre ukendte bulgarere

Youssef Toutouh vil vinde Europa League med FCK, og første skridt på vejen bliver mod bulgarske Ludogorets.

storybild

Youssef Toutouh og FCK skal en tur til Bulgarien i februar. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

FC Københavns midtbanespiller Youssef Toutouh har ikke noget kendskab til bulgarske PFC Ludogorets, som københavnerne mandag blev parret med ved lodtrækningen til Europa Leagues 16.-delsfinaler.

Han tøver dog ikke med at kalde det for en god lodtrækning for FCK, efter han så reaktionen hos sin holdkammerat Benjamin Verbic.

Verbic kender lidt til Ludogorets fra sin slovenske landsmand Roman Bezjak, der tidligere har spillet nogle år i klubben.

- Jeg kender ikke holdet så godt, jeg kender dem faktisk overhovedet ikke. Jeg håber, det er en mulighed at komme endnu tættere på mit mål om, at vi skal vinde Europa League, siger Toutouh i et klip fra FCK's presseafdeling.

- Det er en god modstander for os, for Benjamin blev rigtig glad, da han så lodtrækningen, så det vil sige, at vi har en chance, og det er positivt.

- De har spillet i Champions League, og de må kunne et eller andet, selv om det er et hold, jeg ikke kender så meget til.

- Jeg tager det stille og roligt, og vi skal nok smadre dem, siger Youssef Toutouh.

Både FCK og Ludogorets blev overført fra Champions League efter en tredjeplads i deres respektive grupper.

Den første kamp spilles 16. februar på udebane, og det er de danske mestres næste betydende kamp efter et helt efterår, der kun har budt på et enkelt nederlag i 34 kampe.

- Det er lidt ærgerligt, at vi går på ferie nu, hvor vi alle sammen er i rigtig god form, og vi har spillet god fodbold og vundet en masse kampe. Men det er en del af gamet, og så må vi slappe lidt af i ferien, siger Toutouh.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx