Af - 03/09-15 14:55

Olsen om Vestergaard-virak: UforståeligtOlsen om Vestergaard-virak: Uforståeligt

Jannik Vestergaard skal nok få kampe for Danmark, siger Morten Olsen om det dansk-tyske forsvarstalent.

storybild

Jannik Vestergaard kan han lige så godt vænne sig til at spille for Danmark, siger Morten Olsen. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Danmark eller Tyskland. Hvem skal forsvarstalentet Jannik Vestergaard stille op for i fremtiden?

Det spørgsmål har raset i tysk og dansk presse i forbindelse med udeladelsen af U/21-landsholdets anfører i Morten Olsens landsholdstrup.

På dagens pressemøde forud for Albanien-kampen i Parken var Morten Olsen først tøvende, men lod sig alligevel rive med, og kom med følgende holdning til Vestergaard-sagen.

Bendtner: - Hvis jeg ikke scorer, bliver jeg negativ
Bendtner: - Hvis jeg ikke scorer, bliver jeg negativ

- Det eneste, jeg vil sige, er, at jeg ikke rigtig har forståelse for, at når nu 'AC' (Andres Christiansen, red.) er meget målrettet udtaget til at være back-up på højre back og centralt på midtbanen, så får jeg alligevel i hovedet, at 'AC' skulle være foran Vestergaard. Der vil man bare skabe en endnu større konfrontation, lød det fra Morten Olsen, som uddybede:

- Vi udtager ikke kun spillere ud fra, hvor gode de er, men vi udtager dem, vi synes, der passer bedst til de arbejdsbetingelser, vi får (i kampen, red.).

Afklaret Durmisi: Fint hvis Olsen vælger en anden
Afklaret Durmisi: Fint hvis Olsen vælger en anden

Werder Bremen-profilen, der har en tysk mor, har tre kampe i bæltet for Danmark, men har endnu sin debut i en kvalifikations- eller slutrundekamp til gode. Derfor er han endnu ikke låst til det danske landshold, hvilket har fået tyske medier til at spekulere.

- Det har altid været en drengedrøm at spille for Danmark. Men der er en teoretisk mulighed for at spille for Tyskland. Og det kan jeg godt forestille mig, har han således sagt til Bild.

Højbjerg: Schalke 04 er et stort skridt
Højbjerg: Schalke 04 er et stort skridt

Men den tanke kan han lige så godt skyde ud af hovedet, hvis det står til Morten Olsen.

- Vestergaard skal absolut nok få landskampe. Jeg ved, at han brænder for at spille for Danmark. Og han er ikke så gammel, sagde landstræneren.

LÆS OGSÅ: Landsholdslæge: Eriksen spiller ikke mod Albanien

LÆS OGSÅ: Landsholdsprofil: Jeg kan ikke gå uden for en dør

LÆS OGSÅ: - Bendtner skal vise topform i mere end seks uger

LÆS OGSÅ: Olsen om Albanien: De lugter blod

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx