Af - 27/05-14 18:42

Wozniacki: Følelsen var ikke rigtigWozniacki: Følelsen var ikke rigtig

Der var en tydeligt trist dansker, der mødte pressen efter nederlaget i første runde af French Open.

storybild

(Billede: Polfoto)

Øjnene var blanke mens hun forsøgte at hive de sidste svar frem for at tilfredsstille det talstærkt fremmødte pressekorps. Men flere gange måtte hun trække på skuldrene og opgive at finde meningsfyldte svar på byen af spørgsmål efter nederlaget i tre sæt ved French Open til belgiske Yanina Wickmayer.

Wozniacki: Det kom som et chok
Wozniacki: Det kom som et chok

Da Metroexpress spurgte til det at stå på en tennisbane efter 14 dage med skader og fokus på privatlivet gav danskeren dog lidt svar på den tavshed, hun ellers har leveret den senere tid.

- Det er frustrerende, når man er en vindertype ikke selv at kunne levere på det niveau, jeg ved jeg har. Boldene vil ikke på banen, som jeg i hovedet har planlagt, jeg kunne godt mærke det var en ret skidt følelse. Jeg forsøgte at fokusere på nuet, jeg forsøgte, men det er svært, når man ikke har spillet kamp længe, forklarer Caroline Wozniacki til Metroexpress.

Wozniacki efter lynexit: Det var svært i dag
Wozniacki efter lynexit: Det var svært i dag

Opmuntring til Wozniacki: Værste konkurrent slået hjem
Opmuntring til Wozniacki: Værste konkurrent slået hjem

Inden de spørgelystne journalister begyndte deres jagt på sensationshistorier læste Wozniacki et kort statement op, hvor hun gjorde klart at hun kun ville svare på tennisrelaterede spørgsmål. Derudover takkede hun for de mange positive tilkendegivelser hun har fået, efter den ophævede forlovelse med Rory McIlroy blev kendt.

- Jeg vil gerne holde privatlivet til mig selv. Har ikke lyst til hele verden skal snakke om det, har mest lyst til det skal være noget blandt mine nærmeste, forklarede Caroline Wozniacki til Metroexpress.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

60-årige Torbens ægteskab var i dyb...
bt.dk
Nyd det så længe det varer: Nu er det...
bt.dk
Tempomaskine vinder: Tager fusen på...
bt.dk
Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx