Af - 10/09-14 10:17

Nu jagter Caroline kæmpe trøstepræmieNu jagter Caroline kæmpe trøstepræmie

2014 blev heller ikke året, hvor Caroline Wozniacki vandt en grand slam. Nu jagter hun sæsonfinalen, og ekspert tror hun kan gå hele vejen.

storybild

(Billede: Polfoto)

WTA's sæsonfinale i Singapore.er blevet kaldt 'den femte grandslam', og det er kun de bedste af de bedste, som overhovedet får lov at spille med.

Serena efter finalesejr: Wozniacki stjal min telefon
Serena efter finalesejr: Wozniacki stjal min telefon

Caroline Wozniacki er endnu ikke kvalificeret, men den tidligere spiller og nuværende tennis-kommentator for TV2, Michael Tauson, tror både på, at hun kommer med til Singapore, og på at hun vil gøre det godt, når hun er der.

- Hun har fundet sit gamle niveau, siger han og nævner især kampen i US Opens fjerde runde mod verdens nummer fem, Maria Sharapova.

Caroline vs. Rory: Så meget har de hver tjent siden bruddet
Caroline vs. Rory: Så meget har de hver tjent siden bruddet

- Der er hele tiden ting, man skal arbejde på, men det tredje sæt mod Sharapova er noget at det bedste, jeg har set hende spille, siger han.

Hvis hun kan finde det spil frem igen, så kan Caroline Wozniacki godt gå hen og få sig en solid trøstpræmie oven på nederlaget i US Open til Serena Williams.

Wozniacki er nummer 9 - men hun spiller som nummer 3
Wozniacki er nummer 9 - men hun spiller som nummer 3

- Hun kan jo vinde! Hun er på det niveau, hvor hun kan slå dem alle sammen. Serena er selvfølgelig en klasse bedre end de andre, hvis hun er på toppen og skadesfri. Men ellers kan Caroline jo slå dem alle sammen, siger Michael Tauson.

Endnu er den danske tennispiller akkurat uden for det gode selskab som nummer ni på race-listen, hvor de otte bedste kommer med, men det bekymrer ikke Michael Tauson.

Han tror på Caroline Wozniacki.

- Hun har sindssygt meget selvtillid nu, så mon ikke hun går ud og gør det godt i de to sidste turneringer også? Jeg tror da, hun kommer med, siger han.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er den overraskende sandhed om...
bt.dk
Ingen opdagede, hvem der OGSÅ vinkede...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx