Af Ritzau - 21/11-16 18:10

Solbakkens offensiv er ramt: Pavlovic kan lave mirakletSolbakkens offensiv er ramt: Pavlovic kan lave miraklet

Med Cornelius og Santander ude med skader får Andrija Pavlović formentlig en hovedrolle for FCK mod FC Porto.

storybild

Andrija Pavlović får formentlig spilletid fra start i FCK's angreb i tirsdagens vigtige Champions League-kamp mod FC Porto. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Serbiske Andrija Pavlović får med stor sandsynlighed chancen fra start i FC Københavns angreb, når københavnerne tirsdag skal forsøge at slå FC Porto i Champions League.

FCK-manager Ståle Solbakken må undvære sine to foretrukne angribere Andreas Cornelius og Federico Santander på grund af skader.

Kravet er formentlig en sejr over Porto, hvis FCK skal holde liv i håbet om at avancere til forårets ottendedelsfinaler.

- Det er jo ikke sådan, at Cornelius og Santander var alle tiders topscorere i Champions League. De har helt nøjagtigt scoret et mål hver, siger Solbakken på et pressemøde dagen før kampen.

- Mirakler kan ske, og Pavlović var en af de spillere, der sendte os i Champions League med en scoring mod Apoel.

- Man ved aldrig i fodbold. Vi skal justere lidt, spille med korte pasninger, skyde lidt mere udefra og ikke slå så mange indlæg ind i boksen, siger FCK-manageren.

Solbakken vil helst ikke ændre for meget på sit 4-4-2-koncept, der har fungeret upåklageligt i denne sæson, hvor det blot er blevet til et eneste nederlag. Det var i udekampen mod Leicester i Champions League.

Fraværet af Cornelius og Santander, der med deres fysiske styrke har givet FCK's modstandere store problemer, betyder, at Solbakken pønser på, at smide en sine kantspillere op i angrebet.

- Vi har Youssef Toutouh, Rasmus Falk, Kasper Kusk og Benjamin Verbic, der kan spille lige bag eller rundt om angriberen.

- De spillere kan klare opgaven, hvis de er på toppen, men det kan også blive en kamp, hvor vi får svært ved at skabe chancer, erkender Solbakken.

Efter de første fire gruppekampe topper Leicester gruppe G med ti point foran Porto med syv og FCK med fem point. Club Brugge er uden point.

Gruppespillet afsluttes 7. december, når FCK gæster Club Brugge, mens FC Porto får besøg af Leicester.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx