Af Ritzau - 03/03-17 23:38

FCM-anfører før drømmemål: Jeg følte jeg ville scoreFCM-anfører før drømmemål: Jeg følte jeg ville score

FCM-anfører Jakob Poulsen var nærmest sikker på, at han ville score lige før sin udligning til 1-1 mod Lyngby.

storybild

Der var grund til at fejre udligningen for Jakob Poulsen, da FC Midtjylland-anføreren scorede på et direkte frispark i opgøret mod Lyngby i Alka Superligaen. (Billede: Scanpix/Tony Brøchner)

Det kom ikke som den store overraskelse for FC Midtjylland-anfører Jakob Poulsen, at han fredag aften tordnede bolden i mål på et direkte frispark.

Drømmescoringen sørgede for udligning til 1-1, som blev slutresultatet, da FCM hjemme tog imod Lyngby i aftenens sene opgør i Alka Superligaen.

Den erfarne midtbanespiller diskede op med sin drømmescoring efter en times spil, efter at Lyngby-topscorer Jeppe Kjær havde sikret gæsterne føringen i slutningen af første halvleg.

- Jeg havde en rigtig god følelse, inden jeg skulle sparke.

- Jeg overvejede faktisk, om jeg skulle sige til Duelund (Mikkel, red.), at jeg ville score, inden jeg sparkede. Men det gjorde jeg dog ikke, siger Jakob Poulsen.

- Vores anden halvleg var fin. Da fik vi skabt det tryk, vi skulle lægge på dem, men de var omvendt dygtige til at udnytte det, vi gav dem. Derfor måtte vi nøjes med det ene point, tilføjer FCM-anføreren.

Med pointdelingen har FC Midtjylland fortsat endnu ikke slået Lyngby i denne sæson, og træner Jess Thorup erkendte efter opgøret, at han havde talt med store bogstaver i omklædningsrummet i pausen.

- Jeg var pænt utilfreds i pausen, og det var fordi, at vi ikke spillede sådan, som vi skulle i første halvleg. Men vi viste, hvad vi kunne i anden halvleg, hvor vi viste, at vi var det bedste hold.

- Vi havde bolden meget i dag, men vi skabte ikke det store.

- I første halvleg spillede mine spillere for meget individuelt, men i anden halvleg spillede vi mere som et hold, og spillerne løb mere for hinanden, siger Jess Thorup.

Med fredagens pointdeling ligger FC Midtjylland på tredjepladsen i Alka Superligaen med 37 point for 24 kampe. Det er et point mere, end Lyngby har på fjerdepladsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx