Af - 25/10-16 15:17

Caroline Wozniacki indrømmer: Nyt look er fakeCaroline Wozniacki indrømmer: Nyt look er fake

Hvis du er en af de mange tusind, der godt kan lide Caroline Wozniacksi nye pandehår, så... ja så er du nok blevet snydt.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Tusinder af fans syntes godt om Caroline Wozniackis nye look, da hun i går lagde dette foto af sit nye pandehår op på twitter...


Men nu indrømmer hun, at pandehåret.... slet.... ikke... er ... hendes... EGET!!

- Det var bare clip on's. Jeg har før overvejet at få klippet pandehår, men jeg har ikke haft mod til det endnu, siger den danske tennisspiller til TV 2 Sport.

Caroline Wozniacki skulle egentlig have spillet tennis med nogle børn i forbindelse med Børnehjælpsdagen, men hun er desværre blevet skadet.

- Jeg har det ok, og nu kan jeg slappe af med god samvittighed, fordi lægen har sagt, at jeg slet ikke må løbe på foden, siger hun til TV 2 Sport.

Caroline Wozniacki er efter nogle gode uger i Asien nummer 16 på verdensranglisten, og der bliver hun mindst en uge til.

LÆS OGSÅ: Wauw! Se Caroline Wozniackis nye stil

LÆS OGSÅ: Skade truer Wozniackis ranglistefremgang

LÆS OGSÅ: Succes i Asien sender Wozniacki op som nummer 17 i verden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx