Af Ritzau - 09/04-17 17:26

Sønderjyske-profiler er usikre på fremtidenSønderjyske-profiler er usikre på fremtiden

Sønderjyske står til at miste flere profiler. Blandt andre er anfører Pierre Kanstrup usikker på sin fremtid.

storybild

Johan Absalonsen er en af de Sønderjyske-spillere, der skal finde ud af, hvad han vil efter sommerferien. (Billede: Scanpix/Milan Kammermayer)

Flere vigtige Sønderjyske-spillere har kontraktudløb efter denne sæson, og de ved endnu ikke, hvad fremtiden skal bringe.

Sønderjyskes anfører, Pierre Kanstrup, er en af de bærende kræfter, som ikke har skrevet under på en kontrakt for næste sæson.

Sønderjyske-træner Claus Nørgaard ser dog gerne, at han råder over sin stærke midtstopper i næste sæson.

- Det hele kommer an på, hvad Pierre Kanstrup ellers har af tilbud. Han vil gerne have et eventyr, hvor han kan få en stor oplevelse.

- Hvis ikke han kan få det, håber jeg, han forlænger med Sønderjyske. Det er et spørgsmål om, at han skal træffe en beslutning, siger Claus Nørgaard.

Den 28-årige anfører er også selv i tvivl om fremtiden. Han understreger, at han er meget glad for at være i klubben, men også har større ambitioner.

- Jeg udelukker slet ikke at blive i Sønderjyske. Samtidig kunne jeg da godt tænke mig at prøve mig selv af på et højere niveau og måske tage et eventyr, siger Pierre Kanstrup.

Johan Absalonsen og Nikolaj Madsen var også i aktion for Sønderjyske i søndagens nederlag, og begge spillere står uden kontrakt i næste sæson.

- I en alder af 31 år kan jeg godt tillade mig at mærke godt efter, hvad jeg gerne vil.

- Jeg har spillet i Superligaen i 13 år og er i gang med at gøre mig tanker om, om det er det, jeg skal fortsætte med, eller jeg skal noget andet, siger Johan Absalonsen.

Alle tre spillere med kontraktudløb var i sidste sæson med til at vinde sølvmedaljer i Superligaen.

- Vi har en dialog i gang med spillerne, og alle parter ved, hvad vi hver især tænker, siger sportsdirektør Hans Jørgen Haysen og tilføjer:

- Det er vigtige spillere for os, som vi gerne vil strække os langt for. Men de gambler også lidt ved ikke at acceptere noget, hvis vi gerne vil forlænge med dem.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
FCK færdige i Europa League: Én mand...
bt.dk
Ekspert: De unge kongelige kommer til...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx