Af - 15/01-15 14:15; Opdateret: 15/01-15 15:12

Gudmundsson trækker ud: Trup først på plads i morgenGudmundsson trækker ud: Trup først på plads i morgen

Først på dagen for Danmarks første kamp i Qatar får vi at vide, hvem der er på holdet.

storybild

Landstræner Gudmundur Gudmundsson dirigerer med Bo Spellerberg under den første træning i Qatar. Han er dog ikke i farezonen for at blive citeret fra. (Billede: Poulsen Lars)

(METROXPRESS I QATAR) Torsdag er sidste træningsdag inden Danmarks åbningskamp mod Argentina til VM i Qatar, men landstræner Gudmundur Gudmundsson har stadig ikke besluttet sig for, hvem af hans 17 spillere, der ikke bliver plads til i 16-mands-truppen.

På et pressemøde siger landstræneren, at den endelige trup først vil blive udtaget i fredag - altså på dagen for Danmarks første VM-kamp, hvor Argentina er modstanderen.

Wilbek om ny landstræner: - Han har mangler
Wilbek om ny landstræner: - Han har mangler

- Vi tager beslutningen i aften omkring truppen. Det ser sådan ud, at vi begynder med 16 spillere og har en reserve her, og vi offentliggør i morgen, hvem det bliver, lyder det.

Dermed ser det altså ikke ud til, at islændingen nøjes med at udtage 15 mand, hvilket flere eksperter ellers havde forudset, da der er mulighed for at skifte ud i truppen to gange undervejs i tilfælde af skader eller lignende.

Den nye landstræner: Sådan skal pigerne spille
Den nye landstræner: Sådan skal pigerne spille

- Det er en svær beslutning at tage, for vi har en meget god trup her i Qatar. Hver eneste beslutning omkring sådan noget har sine fordele og ulemper, siger han.​

LÆS OGSÅ: Spellerberg kæmper med smerterne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx