23/12-17 15:36

Christensen og Chelsea må nøjes med et point mod EvertonChristensen og Chelsea må nøjes med et point mod Everton

Andreas Christensen var igen med for Chelsea, der trods mange chancer måtte nøjes med et point.

storybild

Andreas Christensen spillede hele kampen for Chelsea og var med til at holde buret rent mod Everton. Scanpix/Paul Ellis

Liverpool. Evertons gode stime under nytilkomne Sam Allardyce fortsætter.

Men hjemme mod Chelsea var vejen til 0-0 ikke nem. Chelsea sad på både spil og de fleste chancer, men skarpheden udeblev for London-klubben.

Resultatet betyder, at Chelsea på tredjepladsen er 13 point efter førerholdet Manchester City, men City kan øge forspringet yderligere med en sejr senere lørdag hjemme mod Bournemouth.

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen var som sædvanlig med for Chelsea. Sammen med resten af holdet var han med til at holde Everton fra fadet gennem det meste af kampen.

Blot en enkelt gang lykkedes det Everton at få et skud inden for rammen. I den anden ende var Chelsea flere gange tæt på.

Efter et lille kvarter havde flere Chelsea-spillere bud efter netmaskerne. Marcos Alonso og siden Willian forsøgte sig, mens bolden dansede omkring målstregen, men ind ville den ikke.

Alonso forsøgte også med et hug udefra i begyndelsen af anden halvleg, men det blev blokeret af indskiftede Ashley Williams.

Træværket var heller ikke med Chelsea denne eftermiddag. Med et kvarter igen pandede Williams bolden den forkerte vej, men overliggeren reddede forsvarsklippen.

Med 0-0 er Everton ubesejret i seks kampe i streg. Holdet har 26 point efter 19 kampe. Chelsea har 39 point efter samme antal kampe.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Lagde du også mærke til det? Vejret i...
bt.dk
Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx