13/03-16 08:37

Tennislegende tvivler på Maria Sharapovas uskyldTennislegende tvivler på Maria Sharapovas uskyld

John McEnroe tror ikke på Maria Sharapovas forklaring om uvidenhed i meldonium-dopingsagen.

storybild

Maria Sharapova er blevet frontfigur i sagen om forbruget af det forbudte stof meldonium rundt omkring i sportsverdenen. (Billede: Free/Screendump / Youtube)

John McEnroe har aldrig været bange for klare udmeldinger. Nu melder tennislegenden sig på banen med udtalt mistillid til, at Maria Sharapova virkelig er så uskyldig i meldonium-sagen, som hun siger, hun er.

Den yderst succesfulde tenniskvinde Maria Sharapova har forklaret, at hun ikke var bevidst om, at hun brød dopingreglerne ved at fortsætte med at indtage stoffet meldonium, i det hun ikke var opmærksom på, at stoffet var blevet gjort forbudt den 1. januar.

Men den køber den tidligere verdensstjerne og mangedobbelte grand slam-vinder John McEnroe ikke.

- Ville være svært at tro på, at ingen i hendes lejr, de 25 eller 30 personer, som arbejder for hende, eller Maria selv ikke havde nogen idé om, at det skete, siger John McEnroe ifølge Reuters til The Tennis Channel.

Den nuværende kommentator bemærker, at han i Australian Open 1990 blev smidt ud af en kamp, efter at have overset en ændring af reglerne, der betød, at dommeren kunne diskvalificere ham allerede efter tre - mod tidligere fire - brud på reglerne for god opførsel.

- Ingen fortalte mig noget, så det er muligt, at Maria ikke vidste det, selv om det er ekstremt tvivlsomt, siger John McEnroe.

Det er endnu uafklaret, hvor lang Sharapovas karantænestraf bliver.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe menneskejagt i gang: Politiet...
bt.dk
Her er BTs karakterer: Vejret var...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Værdifuld BMW stjålet: Genkender du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx