Af Ritzau - 20/09-16 11:55

FCM Håndbolds træner kræver fjerde sejr på stribeFCM Håndbolds træner kræver fjerde sejr på stribe

Kristian Kristensen ser fortsat udviklingsmuligheder hos FCM Håndbold, der har indledt sæsonen med tre sejre.

storybild

Kristian Kristensen vil have endnu en sejr tirsdag mod Ringkøbing Håndbold. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

FCM Håndbolds kvinder har fået en god begyndelse på sæsonen med tre sejre, der alle er vundet i fremmede haller.

Efter Super Cup-sejren over Team Esbjergs mestre, sejren i pokalturneringen over Ajax og ligasejren over Nykøbing Falster vil klubbens nyudnævnte cheftræner, Kristian Kristensen, have endnu en sejr tirsdag over Ringkøbing Håndbold.

- Kampen mod Ringkøbing er vores første på hjemmebane, så det ser jeg meget frem til. Det er altid dejligt at spille hjemme foran eget publikum. Det skal være vores hule og base gennem hele sæsonen. Vi er favoritter, så jeg forventer en FCM-sejr.

- Derudover har vi nogle specifikke områder i spillet, som vi skal ind og udvikle på. Her gælder det særligt vores aftaler i angrebsspillet samt implementering af nye spillere, siger Kristian Kristensen til FCM Håndbolds hjemmeside.

Træneren blev i august udpeget som midlertidig afløser for fyrede Helle Thomsen, og i sidste uge fik Kristian Kristensen så tildelt cheftrænerrollen for resten af sæsonen.

Ringkøbing Håndbold indkasserede en stor lussing i premiererunden med et nederlag på 20-33 hjemme til København Håndbold.

Vestjyderne må undvære de skadede Cecilie Mørch-Hansen, Camilla Maibom og Sofie Blichert-Toft i tirsdagens kamp i Ikast.

- Vi giver den max gas med alt, hvad vi har, men tre skadede bagspillere gør kampen endnu vanskeligere.

- Vi skal se kampen som kamptræning. Vi skal arbejde med basisting, tryghed i forsvaret og speed i vores angrebsspil, og så må vi se, hvor langt det rækker. Vi kan egentlig spille frit, siger Ringkøbing-træner Lars Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Kampen begynder klokken 18.30.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx