Af - 07/04-15 12:36

Vibe: - Skal bevise det ikke var en tilfældighedVibe: - Skal bevise det ikke var en tilfældighed

Målene skal stadig scores i Sverige, men Lasse Vibe forventer ikke helt så mange som sidste år.

storybild

ALGARVE Fodbold træningslejr FCK,Brønby,FCM Lasse Vibe fra IFK Göteborg (Billede: Khan Tariq Mikkel)

Vinterskiftet glippede. Så nu er Allsvenskan-topscorer Lasse Vibe i stedet gået i gang med den svære toer i IFK Göteborg.

- Det er klart, at nu er der nogle andre forventninger på mig. Der er dér, jeg skal bevise, at det ikke bare var en tilfældighed. Og det er altid sværere, når alle forsvarsspillere er opmærksomme på én end at komme fra baghjul, siger Lasse Vibe til metroxpress.

Zanka: Agger skulle have haft rødt
Zanka: Agger skulle have haft rødt

I weekenden blev angriberen noteret for nul mål og nul assists, da IFK Göteborg åbnede den svenske sæson med 1-0 over Åtvidaberg.

Sidste år scorede han 23 gange og lagde op til seks.

Brøndby-træner: - Irriterende at vi ikke slår FCK
Brøndby-træner: - Irriterende at vi ikke slår FCK

- Det er jo ikke mit mål at gøre det samme som sidste år. Det vil være lidt urealistisk og unfair over for mig selv. Jeg skal selvfølgelig stadig score mine mål, være en profil og bidrage til, at vi vinder: Men om det bliver 10, 15, 20 eller 50 mål kan nogle gange være et selvtillidsspørgsmål, siger den 28-årige danske landsholdsspiller, der også håber på flere mål fra holdkammeraterne.

Lasse Vibe.

Han vil slet ikke snakke om vinterens transfervindue: 'Det gavner ikke nogen,' lyder det til spekulationerne om blandt andet lukrative aftaler i Kina.

Til sommer kan det så begynde forfra.

- Det er stadig et mål at komme til en bedre liga. Men jeg havde også en ambition og forventning om, at der skulle ske noget i løbet af vinteren. Det gjorde der ikke. Jeg kan jo ikke vide det – det er et markedsspørgsmål, siger Lasse Vibe, der allerede i morgen kan øge sin værdi med mål mod Örebro.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx