Af - 17/03-14 14:36

Pimpong afviser FCK-rygte - Jeg bliver i ViborgPimpong afviser FCK-rygte - Jeg bliver i Viborg

Den tidligere Viborg- og FCK-spiller Razak Pimpong er efter sit karrierestop blevet en eftertragtet herre: Rygter sætter ham i forbindelse med Fck.tv. Ghaneseren er smigret, men bliver, hvor han er: I Viborg

storybild

(Billede: Pimpongs Corner )

Har du set 'Pimpongs Corner' på internettet?

Det er en lang række skæve klip med den tidligere Viborg-angriber Razak Pimpong, der interviewer klubbens spillere for Viborgs fan-tv på youtube. Det bliver gjort med et glimt i øjet og masser af grin og en sjov jysk ghaneser-accent. Som for eksempel den her, hvor topscorer Thomas Dalgaard får spørgsmålet: Hvad fanden sker der med dig?

Video: Topscorerens sjove pingpong med Pimpong
Video: Topscorerens sjove pingpong med Pimpong

'Pimpongs Corner' er i sagens natur hovedsageligt rettet mod Viborg-fans, men FC Københavns internet-pendant, FCK.tv, er også begyndt at kigge med.
Og hey: Ham Razak Pimpong er jo også gammel FCK'er, så kunne man ikke...

Joh, hvorfor ikke, og der går faktisk rygter om et overraskende klubskifte:

- Vi synes, at det er vældigt underholdende at se, og vi har også - sådan for sjov - snakket om, at det kunne være sjovt at hente ham. Men det er det, der er ikke mere i det. Vi ville ønske, at vi havde ham, men det har vi ikke, siger Jes Mortensen fra FC Københavns fan-tv, FCK.tv.

Solbakken er tilfreds trods pointtab i Haderslev
Solbakken er tilfreds trods pointtab i Haderslev

Ligesom når sportsdirektøren afviser et indkøb, og så køber spilleren dagen efter?

- Haha, ja, men jeg tør godt love, at vi ikke køber Razak. Det er ikke lige aktuelt. Men det kunne da være, at vi skulle hente Zuma hjem og lave noget med ham?

Skuffende pointtab for FCK i Sønderjylland
Skuffende pointtab for FCK i Sønderjylland

Hovedpersonen selv, er smigret over, at han er blevet nævnt i hovedstadsklubben, men han tager det vist også mest som en joke.

- Haha... Altså.. det er jo bare en cadeau til mit arbejde, hvis FCK vil have mig derover. Men jeg arbejder her i Viborg, og det forholder jeg mig til, siger han.

Razak Pimpong er dog ikke på kontrakt som sådan, og derfor kunne han sådan set godt skifte, hvis det skulle være. Men det skal det ikke.

- Nej, jeg har familie her. Og er glad for at blive her i Viborg, siger han.

Mx.dk har selvfølgelig også spurgt Razak Pimpongs første danske klub, FC Midtjylland, om ghaneseren kunne være et muligt transfer-emne, men midtjyderne vender tommelfingeren nedad.
- Vi er glade for Pimpong og han laver nogle sjove og underholdende indslag i Pimpongs Corner. Men vi vil hellere lave 'Zidans Corner' eller 'Zidans Driblinger' hvis han skulle vende snuden hjemad, oplyser FCM.dk's Martin Dons.

LÆS OGSÅ: FCK-anfører er færdig i klubben

LÆS OGSÅ: Topscorer redder Viborg-point

LÆS OGSÅ: FC Nordsjælland i nedrykningsfare efter nederlag

LÆS OGSÅ: Stangstiv Superliga-topscorer torpederede forhave: Stak af fra brændende bil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx