Af Ritzau - 14/05-16 07:01; Opdateret: 14/05-16 08:48

Ekspert: Sådan slutter Kevin i BarcelonaEkspert: Sådan slutter Kevin i Barcelona

Renault-kører Kevin Magnussen blev ved fredagens træning i Barcelona noteret for den 11. hurtigste tid.

storybild

Renault Sport F1 Team's Danish driver Kevin Magnussen steers his car during the Formula One Russian Grand Prix at the Sochi Autodrom circuit on May 1, 2016. / AFP PHOTO / ALEXANDER NEMENOV (Billede: Alexander Nemenov)

Da formel 1-kører Kevin Magnussen kørte sit seneste løb i Rusland, hev han seks point hjem til Renault-holdet. Det er dog langt fra givet, at den danske racerkører kan sikre sig en lignende placering og få point til søndagens grandprix i Barcelona.

- Det var et flot resultat i Rusland, men det afspejler ikke det styrkeforhold, der er.

- Vi må ikke blive forkælede og tro, at han gør det lige med samme igen, siger den tidligere racerkører og ekspertkommentator på TV3+ John Nielsen op til weekendens grandprix.

Fredag havde den danske Renault-kører sin første træningstur på banen, hvor han i alt kørte 30 omgange.

Her blev Kevin Magnussen noteret for den 11. bedste tid. Til søndagens løb ender han sandsynligvis omkring tiendepladsen, der markerer grænsen for point, vurderer John Nielsen.

- Hvis det går godt, kan vi se noget lidt ligesom sidst (en syvendeplads, red.), og hvis det går dårligt, vil vi nok se en 12.- eller 13.-plads.

- Det er der omkring, Renault ligger i øjeblikket. De er kommet ind som et nyt team og skal opbygge det hele, og det gør man ikke lige på en sæson, siger han.

Renaults biler har op til det spanske løb blandt andet fået justeret både for- og bagvingen, som skal hjælpe med aerodynamikken. Desuden barsler Renault-teamet med en opgradering af motoren til næste grandprix i Canada i juni.

Selv om Kevin Magnussen har fået forbedret sin bil, forventer han ikke, at det vil skabe de store fremskridt lige med det samme og sikre pointene.

- Lige nu kommer der ikke noget på farten til dette løb og formentlig heller ikke næste løb. I Canada har vi den motoropgradering, som gerne skulle være klar.

- Den skulle gerne give et skridt, som man kan se, sagde Renault-køreren til Ekstra Bladet forud for fredagens træning.

Lørdag skal formel 1-kørerne igen træne samt køre kvalifikation, hvor de dyster om startpladserne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Fire år efter et af de største...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx