13/07-15 21:38

Riis forstår ikke Tinkovs behandling af Peter SaganRiis forstår ikke Tinkovs behandling af Peter Sagan

Bjarne Riis mener, at Oleg Tinkov burde rose Peter Sagan i stedet for at kritisere ham for manglende sejre.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

At Bjarne Riis og Oleg Tinkov ikke er enige om, hvordan et cykelhold skal drives, er næppe en overraskelse for nogen, efter at russeren valgte at fyre Riis fra sit Tinkoff-Saxo-hold tidligere på året.

Nu hvor den tidligere danske holdejer ikke længere er en del af holdet, kan han frit give sin mening til kende, og over for TV2 Sport siger han, at han ikke forstår Tinkovs hyppige kritik af Peter Sagan.

Sagen er blevet lidt af en evig toer, og under årets Tour de France er det allerede blevet til tre andenpladser, som har været med til at iklæde ham den grønne pointtrøje. En trøje, han har vundet de seneste tre år.

Men at kritisere ham for de manglende sejre er helt forkert ifølge Riis.

- Jeg ved, han kritiserer meget, fordi de ikke vinder, men jeg synes i stedet, han skulle bruge sin energi på at fortælle, hvor god Sagan egentlig er. For han er fantastisk, siger Riis til TV2 Sport.

Slovakken har ikke vundet en etape i Tour de France siden 2013, men i løbet af 2015 er det dog blevet til flere sejre for Sagan.

Han blev slovakisk mester i både linjeløb og enkeltstart, og han har vundet etaper i både Schweiz Rundt, Tirreno-Adriatico og Tour of California. Sidstnævnte vandt han også samlet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nokia gør det igen: Genopliver gammel...
bt.dk
Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Topdirektør tog på stripklub på...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx