Af - 30/04-13 19:16

Ferguson pønser på bedre trupFerguson pønser på bedre trup

Alex Ferguson åbner op for tanker omkring kommende handler. Medie beretter om Juve-profil kan blive ny mand hos Manchester United.

storybild

Alex Ferguson søger mere kvalitet til sin trup, skriver han i klumme. (Billede: Simon Bellis/ZUMA Press)

Det materiale han har er fint, men Alex Ferguson vil have mere kvalitet i sin Manchester United-trup.

I en klumme i klubmagasinet Inside United fortæller han, at han synes, at den nuværende trup har en god alder, men at der på trods af et suverænt mesterskab i denne sæson skal forbedringer til.

- Forhåbentligt er spillerne vi bringer til klubben det næste års tid eller sådan af den kvalitet, vi har brug for. Vi er konkurrencedygtige på transfermarkedet – vi er ikke Chelsea eller Manchester City, når det kommer til penge, men konkurrencedygtige, skriver han.

En af de spillere med kvalitet, han søger, kan meget vel være Juventus' 27-årige midtbaneprofil Claudio Marchisio. Det skriver italienske medier ifølge Football Italia.

Ifølge Sport Mediaset har den italienske landsholdsspiller træt af rollefordelingen på Juventus' midtbane. 240 millioner kroner skulle prisskiltet lyde på.

I sin klumme er Ferguson dog også glad for det, han kalder Uniteds fundament de kommende fem år.

- David De Gea, Rafael, Phil Jones, Chris Smalling, Alex Buttner, Nick Powell, Tom Cleverley og Danny Welbeck, Shinji Kagawa og Chicharito er 24. Jonny Evans er 25 og Wayne Rooney rammer sit højdepunkt på 27, skriver han:

- Ældre spillere som Ryan Giggs, Paul Scholes og Rio Ferdinand er måske på vej mod enden af deres karrierer, men disse yngre spillere er fundamentet for de næste fem eller seks år.

LÆS OGSÅ: Schmeichel til Swansea, Lindegaard til Liverpool

LÆS OGSÅ: Arsenal måtte nøjes mod mestrene

LÆS OGSÅ: Suarez og de værste spillere i engelsk fodbold

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx