03/03-14 21:33; Opdateret: 03/03-14 21:52

Find dig en ny klub, NicklasFind dig en ny klub, Nicklas

Landstræner Morten Olsen råder Nicklas Bendtner til at søge hen til en klub, der kan give ham fast spilletid.

storybild

(Billede: Polfoto)

Nicklas Bendtner virkede i godt humør ved mandagens landsholdstræning på Wembley i London. Han var anderledes snakkesalig og imødekommende, end han plejer at være.

Jaja, Morten, jeg arbejder på det
Jaja, Morten, jeg arbejder på det

Men den danske landsholdsangriber er skuffet over at sidde helt uden for truppen i Arsenal i øjeblikket, og derfor kommer venskabskampen onsdag aften på Wembley på et godt tidspunkt.

Landstræner Morten Olsen opfordrer på kraftigste vis Bendtner til at få gang i karrieren et andet sted end i Arsenal, hvor kontrakten udløber til sommer.

'Drømmer' du også om at blive Bendtners nabo?
'Drømmer' du også om at blive Bendtners nabo?

- Mit bedste råd til ham er at finde spilletid. Hvor det så end er. Det bestemmer han jo ikke fuldstændig alene. Men nu har han jo tid til at finde det sted - også for hans karriere i al almindelighed.

- Han er i midten af 20'erne, han er stadig en ung spiller. Men det skal være nu. Det er soleklart for ham selv og også os andre.

NU IGEN: Bendtner på stripklub efter nederlag
NU IGEN: Bendtner på stripklub efter nederlag

- For ellers er hans karriere lige pludselig forbi. Han skal have en dagligdag og en form, så han kan præstere som under EM. Og derfor skal han være kampklar og fysisk klar, siger Morten Olsen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx