Af Ritzau - 22/11-16 11:28; Opdateret: 22/11-16 11:44

CL-fiasko koster endnu en dansk håndboldtræner jobbetCL-fiasko koster endnu en dansk håndboldtræner jobbet

Jan Leslie stopper med omgående virkning som træner i den russiske klub Rostov-Don.

storybild

Jan Leslie fik to og et halvt år som træner i Rostov-Don. (arkivfoto) (Billede: Scanpix/Lars Rasborg)

Den danske håndboldtræner Jan Leslie er færdig i den russiske storklub Rostov-Don.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at parterne er blevet enige om at indstille samarbejdet, efter at det står klart, at Rostov-Don ikke kommer videre til hovedrunden i Champions League.

Den dybt skuffende exit fra mesterholdsturneringen blev en kendsgerning med nederlaget til Györ fra Ungarn i lørdags. Det betød, at russerne sluttede sidst i gruppe C med to point efter seks kampe.

Jan Leslie blev ansat i klubben i sommeren 2014 og førte den i sin første sæson til det russiske mesterskab.

Det blev også til to pokaltitler i de to og et halvt år, danskeren nåede at få i den økonomisk velpolstrede klub.

I sidste sæson nåede Rostov-Don kvartfinalen i Champions League, hvor det blev til to knebne nederlag til CSM Bucuresti, som siden vandt turneringen.

Russerne, som har den danske landsholdsspiller Lotte Grigel i truppen, havde håbet at forbedre resultatet i denne sæson, og derfor er sidstepladsen i gruppespillet en fiasko.

Rostov-Don var godt nok havnet i en dynamitpulje med Györ, CSM Bucuresti og FC Midtjylland, men kun én sejr i de seks kampe var tilsyneladende for lidt for klubbens ledelse.

Jan Leslie er den anden danske toptræner, der har måttet forlade sit job efter skuffende Champions League-resultater i denne sæson.

Tidligere på måneden smed CSM Bucuresti Jakob Vestergaard på porten. Den rumænske hovedstadsklub vandt herefter sine sidste to gruppekampe og sluttede på andenpladsen i gruppespillet med seks point for seks kampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx