Af - 21/08-14 10:35

Dansk målmand er gået fra bænken i Farum til ugens hold i HollandDansk målmand er gået fra bænken i Farum til ugens hold i Holland

Målmanden Martin Hansen har fundet, hvad han søgte: På en måned er han gået fra bænken i Farum til ugens hold i Holland.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Det er gået stærkt! Men det er det, jeg har ledt efter, siger den 24-årige Martin Hansen, der lynhurtigt er blevet fast mand i buret for ADO Den Haag i den bedste hollandske liga.

Og der er ikke noget, der tyder på, at han mister pladsen til klubbens to andre målmænd. Efter sidste kamp blev han kåret til klubbens bedste spiller og kom også på ugens hold i hollandske medier.

Droppet i Brøndby - topscorer i Holland
Droppet i Brøndby - topscorer i Holland

- Det er rart nok at være på ugens hold, men for mig er det fint nok bare at vide, at jeg spiller hver gang. Det er derfor man er i gamet, siger han beskedent.

- Det er selvfølgelig fedt at få anerkendelse, men jeg ville hellere have haft tre point i Twente og så have spillet halvt så godt. Vi har brug for pointene, siger han.

Topscorer i Holland savner Brøndbys fans
Topscorer i Holland savner Brøndbys fans

ADO Den Haag er efter to kampe fortsat uden sejr, og klubben plejer som regel at havne midt i rækken. Men det kun fedt, når man er målmand, synes Martin Hansen.

- Som midterhold har man flere kampe, der ligger lige på vippen. Hvor du som målmand kan få lov at være mere afgørende, end du kan på et tophold, der vinder 5-0 hver gang, siger han.

- Her føler man sig måske lidt mere som en del af holdet. Jeg kan være ham, der ofte hiver pointene hjem. Det er rigtig fedt, siger han.

LÆS OGSÅ: Lasse Schöne sprudler i ny Ajax-sejr i danskeropgør

LÆS OGSÅ: Tomasson om nedrykning: Forfærdeligt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Ny bekymring for Hareide: Endnu en...
bt.dk
Så du detaljen ved Pione Sistos...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx