Af Nadia Guldbæk Welch - 07/01-18 15:26

Jeanette Ottesen afslører: Det hedder vores datterJeanette Ottesen afslører: Det hedder vores datter

Siden Jeanette Ottesen i december blev mor, har hun omtalt sin lille datter som 'Baby B'.

storybild

Jeanette Ottesen har dannet par med Marco Loughran siden 2014. (Billede: Nils Meilvang)

Nu løfter hun dog sløret for, hvad hun og manden Marco Loughran har bestemt sig for, at deres lille ny skal hedde. Og valget er faldet på Billie-Mai Ottesen Loughran, fortæller den stolte mor på sin blog.

»Jeg synes jo selvfølgelig det er det sejeste navn, og det passer perfekt til hende,« skriver Jeanette Ottesen, der også beskriver navnet som meget unikt.

Hun fortæller, at parret i næste uge skal have fundet en dato for barnedåben. Og så afslører hun, at hun skal have en tatovering med sin datter i fremtiden. Noget, som hendes mand allerede har fået gjort.

LÆS OGSÅ: Populær DR-vært afslører nyt om bryllup: Derfor blev vi pludseligt gift

»Marco har, lige siden vi bestemte os for navnet, villet have tatoveret hendes navn på sig, og det var vi så inde at få gjort igår!! For det første er det (synes vi selv) et mega fedt navn, og så er hun vores lille trofæ, så hvorfor ikke få det skrevet ind i vores kød og blod. Jeg skal også under nålen så snart jeg er færdig med at amme,« skriver Jeanette Ottesen i indlægget.

Jeanette Ottesen blev mor til Billie-Mai lige inden jul, og kort før nytår fortalte hun, at der havde været lidt problemer i starten efter datteren kom til verden. Den lille baby tabte sig nemlig ret meget i den første uge, og hun havde gulsot.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne var på Michelin-restaurant: Så kom hendes mand til at spise det HELT forkerte

»Jeg blev noget forskrækket, da vi fik disse nyheder, da jeg egentlig troede, at alt gik, som det skulle,« forklarede hun på sin blog og tilføjede, at et problem var, at der ingen mælk løb ud af hendes bryster de første dage. Samtidig havde ingen fortalt hende, at det er helt normalt, at nyfødte taber sig i dagene efter fødslen.

»Jeg sad med følelsen af, at jeg ikke havde gjort et godt nok stykke arbejde som mor. Jeg havde ikke givet mit barn noget mad i to dage!!! Altså, hun har nok fået lidt råmælk, men det har satme ikke været meget. Og så oven i hatten havde hun fået gulsot. Total fiasko følte jeg. Jeg blev rigtig ked af det, da det her lille væsen jo er top afhængig af én og bogstaveligt talt ikke kan klare sig uden, at nogen tager sig af hende. På en måde blev jeg faktisk nok lidt bange, bange for at miste. Jeg ved godt, at vi slet ikke er i den kategori lige med det her, men det kommer alligevel lidt op i én,« skrev Jeanette Ottesen, som dog også understregede, at alt går fint igen.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk popstjerne kæmper med indre...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
33-årig YouTube-stjerne er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx