Af Ritzau - 16/10-16 13:05; Opdateret: 16/10-16 18:34

Træt Wozniacki: Nu mangler jeg bare en grand slam-titelTræt Wozniacki: Nu mangler jeg bare en grand slam-titel

Caroline Wozniacki har toppet verdensranglisten og vundet 25 WTA-titler, men hun mangler en grand slam-triumf.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki vandt søndag sin anden titel i 2016 og karrierens 25. WTA.-turnering.

Franske Kristina Mladenovic viste sig som en genstridig modstander, da tennisstjernen Caroline Wozniacki søndag i Hong Kong Open nappede karrierens 25. WTA-titel.

Danskeren vandt 6-1, 6-7 og 6-2 i en maratonkamp, hvor Mladenovic måtte kæmpe med en begyndende skade.

Trods problemerne og et ansigt vredet i smerte fik franskmanden tvunget den tre timer lange kampe ud i et tredje sæt, hvor Wozniacki havde svært ved at få lukket kampen.

Wozniacki runder milepæl med triumf i Hong Kong
Wozniacki runder milepæl med triumf i Hong Kong

- Det var ikke nemt mentalt for mig, for indimellem så lignende hun ikke en, der kunne spille videre, og så løb hun bagefter som Speedy Gonzalez.

- Det er klart, at det ikke stod så slemt til, hvis man kan løbe fra side til side.

- Det var en mental kamp, som jeg endte med at vinde, siger Wozniacki til AFP.

Den tidligere danske verdensetter slår samtidig fast, at hun fortsat har en stor drøm om en dag at vinde en grand slam-turnering.

Wozniacki er i finale efter knusende sejr
Wozniacki er i finale efter knusende sejr

- Det er det eneste, der mangler på mit cv, siger hun.

Kristina Mladenovic, der rangerer som nummer 54 i verden, fortalte i et interview umiddelbart efter nederlaget, at det var støtten fra de mange tilskuere, der holdt hende i gang.

- I hjalp mig gennem mange hårde kampe i den her uge, igen i dag.

- Jeg har ikke noget energi tilbage, og alt gør ondt på mig. Tak for støtten. Jeg ville ikke have kæmpet kampen til ende uden jer, sagde 23-årige Kristina Mladenovic.

Wozniacki er i Hong Kong-finale efter knusende sejr
Wozniacki er i Hong Kong-finale efter knusende sejr

Caroline Wozniacki brugte størstedelen af tiden i sin tale på at takke for opbakningen.

- Mange tak til fansene for at komme ud og til alle de, der støtter mig. En speciel tak til alle danskerne.

- Det er en stor turnering, og jeg ser frem til at komme tilbage, lød det fra danskeren.

Caroline Wozniacki kan med sejren se frem til en plads i top-20 på verdensranglisten, når den bliver offentliggjort mandag. I næste uge deltager danskeren i en turnering i Luxembourg.

LÆS OGSÅ: Den er fjong! Wozniacki vinder i Hong Kong

LÆS OGSÅ: Efter vild måned: Wozniacki i spil til fin titel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx