Af Steffen Gronemann - 17/12-17 17:21

Stolt! Christian Eriksen leverer kæmpe nyhedStolt! Christian Eriksen leverer kæmpe nyhed

Landsholdsstjernen Christian Eriksen skal være far. Det annoncerer han på Instagram.

storybild

(Billede: Clodagh Kilcoyne)

25-årige Eriksen har på sin Instagram-profil lagt et billede op af sig selv og kæresten Sabrina Kvist Jensen, hvor de holder om hinanden og storsmilende fremviser et scanningsbillede af babyen.

»Skal være mor og far,« skriver Eriksen til billedet og krydrer opslaget med et hjerte-emoji og hashtaggene  #proud – stolt - og #2018.

Mum & Dad to be #proud #2018

Et opslag delt af Christian Eriksen (@chriseriksen8) den

Den søde baby-nyhed er kronen på et stort år for den danske landsholdsstjerne, som var den helt store helt, da Danmark i sidste måned kvalificerede sig til VM.

Her leverede midtbanevirtuosen blandt andet et hattrick i den afgørende playoffkamp mod Irland, som sendte Danmark til Rusland næste sommer.

Med 11 mål i VM-kvalifikationen fik Eriksen sit helt store landsholdsgennembrud, og nævnes nu som en spiller, der i betydning for landsholdet kan komme op i Laudrup- og Elkjær-kategorien.

LÆS OGSÅ: Meteorolog: For to dage siden var chancen for hvid jul 50 procent - billedet har ændret sig

Også i Tottenham, hvor Eriksen siden sin ankomst i sommeren 2013 har udviklet sig til at være en stor profil, har han i 2017 leveret flere store præstationer.

Eksempelvis i 3-0-sejren i Champions League over Real Madrid på Wembley, hvor Eriksen kom på tavlen.

Se billede af Christian Eriksens kæreste i artiklen her.

Holidays

Et opslag delt af Christian Eriksen (@chriseriksen8) den

Til daglig bor den danske fodboldstjerne sammen med Sabrina Kvist Jensen i velhaverkvarteret Hampstead i London. Kæresten gennem flere år kommer ligesom Middelfart-knægten Eriksen fra Fyn.

Hun er uddannet som frisør, men arbejder i et tøjfirma i London tre dage om ugen. Det er parrets første barn, de venter.

Selv om Christian Eriksen er en markant profil i den stjernespækkede Premier League, og vurderes til at være over 500 millioner kroner værd, så er den stille fynbo med den finurlige humor sikker på, at kæresten nok skal sørge for, at han ikke får storhedsvanvid.

»Hun har nogle små replikker. 'Nu skal du ikke komme for højt op at flyve, Christian', og den slags. Heldigvis er det ikke så tit, det sker, for jeg føler, jeg er god nok til at lade være. Men hvis jeg nu er i rigtig godt humør og skal lave lidt sjov, kan hun godt lige sige: 'Rolig nu', og det retter jeg mig efter,« har Eriksen sagt i et stort interview til Euroman.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx