Af Webstud/TR - 03/10-17 21:32; Opdateret: 05/10-17 16:18

Ups: Her kommer maratonløber til at vise ALT frem på direkte tvUps: Her kommer maratonløber til at vise ALT frem på direkte tv

Nej, hvor er det uheldigt!

storybild

Løberen viste det hele frem for hujende tilskuere og rullende kameraer. (Billede: Screenshot)

Advarsel: Denne artikel indeholder lummert sprog og endnu mere lumre billeder, der ikke er egnet for børn og sarte sjæle!

Tilskuerne til et maratonløb i Slovakiet og tv-seere i de slovakiske stuer fik sig en på opleveren forleden, da løberen Jozef Urban og hans ædlere dele dinglede forbi dem på distancen.

Urbans kønsdele fik nemlig nok af at være lukket inde bag de korte løbeshorts, og penis og vedhæng besluttede sig derfor for at titte frem under de sidste meter mod mål i  'Kosice Fredsmaraton', der er Europas ældste maratonløb.

Det skriver Deadspin.

De mange forbløffede tilskuere, der fik øje på den vildfarende penis, havde svært ved at bearbejde, hvad de netop havde været vidne til. Selv virker Jozef Urban i videoen fokuseret og upåvirket.

Se klippet herunder:

Jozef Urban løb sit livs maraton og kom i mål som nummer 10 - 27 sekunder hurtigere end hans tidligere personlige bedste maraton-tid.

Det vides ikke, om det var en bevidst taktik fra løberens side, eller om kønsdele-luftningen bare var et særdeles uheldigt uheld.

Hvad tror du?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

17-årig udsat for groft gaderøveri:...
bt.dk
Stålsat Michael Laudrup: 'Jeg ønsker...
bt.dk
Flere kødfrie måltider? Sådan laver...
bt.dk
Torben Steno begræder stort tab fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx