Af - 22/05-14 12:28

Brøndbys blodrøde mareridt: Taber en halv milliard på fire årBrøndbys blodrøde mareridt: Taber en halv milliard på fire år

På fire år har Brøndby IF tabt mere en halv milliard kroner de sidste fire år.

storybild

Brøndbys Simon Makienok har god grund til at holde sig for hovedet, når han ser på klubbens regnskaber de sidste par år. (Billede: Polfoto)

Her til formiddag meldte Brøndby IF ud, at de forventede at tabe 160-170 millioner kroner i næste års regnskab grundet en nedskrivning i deres stadions værdi.

Det falder i tråd med de seneste års mørke og dystre regnskaber, der præger den stolte fodboldklub fra Vestegnen.

Blodrøde tal: Større underskud i Brøndby
Blodrøde tal: Større underskud i Brøndby

Brøndby IF har tabt mere end en halv milliard kroner på de sidste fire år, hvis forventningerne om de 160-170 millioner bliver en realitet.

Fra 2013-2011 har Brøndby IF således tabt 341 millioner kroner, hvor 2012 var det klart mest blodige år med et underskud på 266 millioner kroner.

Til sammenligning har Brøndby en egenkapital på 233 millioner kroner i deres seneste regnskab for 2013.

Og det er kaos i fodboldklubben de seneste år, som har kostet enormt på kistebunden, vurderer fodboldøkonom ved Deloitte Jesper Jørgensen.

- Udover feriepengesagen har Brøndby også lavet en kæmpe udskiftning på spiller/trænersiden og i ledelsen de sidste år. Nu nedskriver de så også værdien på deres stadion, hvilket er den største forklaring på deres forventninger til næste års regnskab, siger han til metroexpress.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx