Af Ritzau - 24/11-16 11:03

Landsholdskeeper afviser tilbud og forlænger med ViborgLandsholdskeeper afviser tilbud og forlænger med Viborg

Den skadede keeper Rikke Poulsen har afvist flere tilbud og valgt at blive i Viborg HK i de kommende sæsoner.

storybild

Håndboldlandsholdet må undvære målmand Rikke Poulsen under EM i Sverige. Torsdag forlængede hun kontrakten med Viborg HK. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

I konkurrence med danske og udenlandske håndboldklubber har Viborg HK forlænget kontrakten med målmand Rikke Poulsen med to år. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Resultaterne i år har været flotte, og vi har spillet på et stabilt højt niveau. Jeg tror i fremtiden rigtigt meget på det her hold, og det er den samme kerne af spillere, der vil være her.

- Det gør, at jeg tror på, at resultaterne også kommer fremadrettet, siger Rikke Poulsen til Viborg Stifts Folkeblad.

Den 30-årige landsholdsmålmand, der lige har meldt afbud til EM på grund af en skade, har været sat i forbindelse med et skifte til storsatsende Odense Håndbold, men hun har valgt at blive i Viborg.

- Det er kun rart som håndboldspiller, at der har været interesse, for det betyder, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og jeg er taknemmelig for de tilbud, der har været.

- Men det er også vigtigt for mig at sige, at penge ikke er alt. Det handler også om, hvordan jeg har det i hverdagen. Og jeg tror så meget på det her projekt i Viborg HK, at jeg gerne vil være en del af det, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx