Af Ritzau - 02/09-16 11:44; Opdateret: 02/09-16 16:00

Magnussen tilbage i Formel 1-sædet efter voldsom ulykkeMagnussen tilbage i Formel 1-sædet efter voldsom ulykke

Kevin Magnussen var tilbage efter sin ulykke, da første træning på Monza-banen blev kørt fredag formiddag.

storybild

Kevin Magnussen endte sidst i sin første træning efter sin alvorlige ulykke. (Billede: Scanpix/Andrej Isakovic)

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Renault) var fredag formiddag tilbage i sit Formel 1-sæde, mindre end en uge efter at han kørte galt på Spa-banen i Belgien.

Det skete, da Formel 1-feltet tog hul på den første træning forud for det italienske grandprix på Monza-banen nord for Milano. Magnussen var meldt helt klar til træningen, omend han også havde givet udtryk for at være øm i kroppen og have ondt i anklen.

Det tydede da også på, at Kevin Magnussen var en smule påvirket af ulykken på Spa-banen, hvor han med høj fart bragede ind i en dækvæg og måtte udgå fra løbet.

Under fredagens første træning endte Magnussen således på sidstepladsen knap fire sekunder efter de to Mercedes-kørere, tyske Nico Rosberg og britiske Lewis Hamilton.

Kevin Magnussens holdkammerat Jolyon Palmer var 0,148 sekunder hurtigere end den danske racerkører og sluttede næstsidst af alle kørere.

I løbet af første træning fik Kevin Magnussen flere gange skiftet sin frontvinge, hvilket også kan tyde på, at Renault eksperimenterede en anelse under den første træning.

I anden træning gik det lidt bedre for Magnussen, som blandt andet kørte bedre end holdkammeraten Palmer, der blev sidst af alle kørere. Magnussen kom ind på en 19.-plads, hvilket svarer til en placering som den fjerdesidste.

I anden træning var Lewis Hamilton hurtigst foran holdkammeraten Rosberg.

Træningstiderne betyder ikke noget særligt i det store billede. Det er blot kørernes forberedelse, inden den lørdag står på kvalifikation forud for søndagens grandprix.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx