07/09-13 15:30

Eriksen: Vi har brug for hjælpEriksen: Vi har brug for hjælp

Christian Eriksen er efter en god nats søvn i lidt bedre humør end lige efter fredagens 2-1-sejr over Malta. Men han erkender, at Danmark har brug for hjælp udefra

storybild

Christian Eriksen erkender, at Danmark har brug for hjælp udefra for at sikre kvalifikation til VM (Billede: Polfoto)

Danmark har tre rivaler at kæmpe imod i forsøget på at nå VM-gruppens andenplads. En af rivalerne er tirsdagens modstander i kvalifikationen, Armenien.

Christian Eriksen vil hjertens gerne slå armenierne, så de mister et stort skridt i VM-kapløbet om at komme med til slutrunden i Brasilien næste sommer.

- Det er lige meget, hvem vi får ud. Det handler bare om at vinde. Og så må vi se, hvordan det flasker sig i de andre kampe, siger Eriksen.

Tjekkiet og Bulgarien tabte begge fredag aften, og derfor har Danmark kun et point op til gruppens andenplads, som kan give adgang til to playoff-kampe om at komme til VM.

Tirsdag aften skal Tjekkiet en tur til Italien, mens Bulgarien gæster Malta. I de kampe må Italien og Malta gerne tage point - set med danske VM-briller.

- Det er da noget, som kan hjælpe os. Og vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Vi har brug for hjælp for overhovedet at komme videre. Men vi skal selvfølgelig gøre vores egne ting færdige selv.

- Vi tog det første skridt mod Malta, og nu skal vi tage det næste på tirsdag. Uafgjort er ikke nok, vi skal vinde over Armenien, fastslår Eriksen.

Konklusionen efter Danmarks 2-1-sejr ude over Malta fredag aften var den samme efter at have sovet på det for Tottenham-spilleren.

- Vi er tilfredse med de tre point, men spillemæssigt kan det blive meget bedre. Det kommer også an på, hvad modstanderen vil, og Malta ville jo ikke så helvedes meget, konstaterer Eriksen.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Ti kvinder anklager McDonald's for...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx