Af Ritzau - 27/04-16 14:46

Atlético-træner får ligakarantæne resten af sæsonenAtlético-træner får ligakarantæne resten af sæsonen

Diego Simeone har fået tre kampes karantæne for at bede en bolddreng om at smide en ekstra bold på banen.

storybild

Diego Simeone er meget levende på sidelinjen under Atlético Madrids kampe, men i sidste spillerunde var han lidt for engageret i kampen. Det har nu kostet en karantæne. (Billede: AP/Alvaro Barrientos)

Atlético Madrid-træner Diego Simeone må tage plads på tilskuerrækkerne til sit holds resterende tre kampe i Primera Division.

Det spanske fodboldforbund har onsdag tildelt den argentinske cheftræner tre kampes karantæne for at stoppe et kontraangreb fra modstanderen ved at få en bolddreng til at smide en ekstra bold ind på banen.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Stillingen var 0-0 i opgøret mod Malaga, da Simeone forestod den usportslige handling, og hovedstadsholdet endte med at vinde kampen 1-0.

Karantænen kommer på et skidt tidspunkt, da Atlético Madrid ligger og kæmper en tæt kamp med FC Barcelona og Real Madrid om det spanske mesterskab.

Atlético er nummer to a point med Barcelona på førstepladsen og et enkelt point foran Real Madrid på tredjepladsen med tre runder tilbage.

Til gengæld vil Diego Simeone være at finde på Atlético-bænken onsdag aften, når holdet spiller den første af to Champions League-semifinaler mod Bayern München.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx