Af Ritzau - 11/11-16 07:30

Kvist har respekt for Kasakhstans resultaterKvist har respekt for Kasakhstans resultater

Kasakhstan har inden mødet med Danmark fredag skabt to overraskelser i VM-kvalifikationsgruppe.

storybild

William Kvist forventer, at Danmark skal bruge tid på at nedbryde Kasakhstan fredag aften. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

Kasakhstan lyder måske ikke som en frygtindgydende modstander, men det behøver langt fra at blive nogen nem opgave, når Danmark fredag møder holdet i VM-kvalifikationsgruppe E.

Kasakhstan indledte således med at spille 2-2 hjemme mod Polen, og senest fik holdet 0-0 ude mod Rumænien.

Det har den danske midtbanespiller William Kvist bemærket.

- De har altså spillet uafgjort mod to EM-deltagere, og det var faktisk også en rimelig lige kamp, da de tabte 0-5 til Montenegro, selv om det kan lyde underligt, siger Kvist.

- De vil gerne spille fodbold og holde fast i bolden og gør det godt. Det er et godt kollektiv, og man må have respekt for dem, selv om de ikke har de store stjerner.

- Derfor forventer vi heller ikke at kunne nedbryde dem hurtigt. Det kan blive en sej nyser, fortsætter FC København-spilleren.

Danmark er pisket til sejr, da det blot er blevet til tre point i de første tre kampe. Den seneste samling var lidt af en bet, da Åge Hareides hold først tabte i Polen og dernæst hjemme til Montenegro.

Det fik den ellers positive stemning omkring trænerskiftet til at blive en negativ fortælling, og det har truppen forsøgt at bearbejde.

- Når det er sort udenfor, er det vigtigt at tale om tingene internt. Det har vi gjort på flere møder. Det bliver ofte gjort sort/hvidt, men ofte er det egentlig gråt, når man får alle nuancer med.

- Vi har diskuteret kampene, set video og snakket taktik på flere møder, fortæller Kvist.

Han medgiver, at holdet nu har kniven for struben i jagten på en VM-billet.

- Sådan er betingelserne i fodbold. Det går op og ned. Vi ville gerne have haft syv eller ni point på dette tidspunkt, og denne kamp bliver kun mere speciel af, at vinterpausen venter bagefter, siger han.

Kampen i Telia Parken bliver fløjtet op fredag klokken 20.45.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx