Af Ritzau - 11/11-16 17:46

Ståpladser kan være på vej tilbage i Premier LeagueStåpladser kan være på vej tilbage i Premier League

Siden Hillsborough-tragedien i 1989 har der været krav om siddepladser på de engelske fodboldtribuner.

storybild

Det er et udbredt ønske fra de engelske fodboldfans, at der genindføres ståpladser i Premier League, og nu vil klubberne kigge nærmere på mulighederne for at stille publikum tilfreds. (Billede: Reuters/Carl Recine)

De engelske klubber i Premier League skal i næste uge på et møde i London diskutere muligheden for at genindføre ståpladser.

Emnet tages op, da det har været et ønske blandt klubbernes fans at genindføre ståpladser. Det skyldes blandt andet, at billetpriserne i Premier League er steget markant gennem årene.

Premier Leagues formand, Richard Scudamore, fortæller, at det er på tide, at der fra Premier League og klubberne bliver taget stilling til ønsket fra fansene.

- Vi ved, at dette er et meget aktuelt emne, og derfor er det også noget, der bliver diskuteret ude i klubberne, siger Scudamore til Sky Sports News.

Der er tale om såkaldte "sikre ståpladser", og man kigger på løsninger, der allerede eksisterer på flere stadions i Tyskland og i Skandinavien, hvor pladserne er nummererede, og er langt sikrere end de gammeldags ståpladser på stadions, man kender fra før i tiden.

Hvis der skal genindføres ståpladser, kræver det en lovændring. I første omgang skal to tredjedele af klubberne stemme for.

Siden Hillsborough-ulykken i 1989, hvor 96 fans blev mast ihjel under et opgør mellem Liverpool og Nottingham Forest, har der været krav om siddepladser i England.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx