Af Ritzau - 11/04-17 13:46

Dansk mixeddouble åbner Singapore Open med klar sejrDansk mixeddouble åbner Singapore Open med klar sejr

Joachim Fischer og Christinna Pedersen vandt en sikker sejr over par fra Hong Kong i Super Series-turnering.

storybild

Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen er klar til anden runde i Singapore Open. (Billede: Reuters/Andrew Boyers)

Mixeddoublen med Joachim Fischer og Christinna Pedersen er i overbevisende stil klar til anden runde i Super Series-turneringen Singapore Open.

De to badmintonprofiler skulle tirsdag blot bruge en halv time på at slå Lee Chun Hei Reginald og Chau Hoi Wah fra Hong Kong med cifrene 21-9, 21-14.

Danskerne, der er seedet som nummer fire i turneringen, har ellers før haft problemer med Hong Kong-parret, der er nummer 13 på verdensranglisten.

Således havde danskerne tabt den seneste indbyrdes kamp ved Australian Open for to år siden. Men tirsdag var danskerne dominerende i en grad, så der aldrig rigtig var tvivl om udfaldet.

Tirsdag blev der primært spillet kvalifikationskampe i Singapore Open. De øvrige danske deltagere i turneringen spiller først deres kampe i første runde onsdag.

I herresingle har Emil Holst fået en plads i hovedturneringen som følge af afbuddet fra den skadede Jan Ø. Jørgensen, der ellers ville have været topseedet.

Hans afbud er ikke det eneste blandt de bedste, og derfor er Viktor Axelsen den bedst seedede i turneringen. Fynboen, der for ni dage siden vandt India Open, er officielt seedet som nummer tre.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx