Af Ritzau - 28/08-16 19:05

Guardiolas City henter tre på stribeGuardiolas City henter tre på stribe

Med 3-1 hjemme over West Ham hopper Manchester City igen til tops i Premier League.

storybild

Raheem Sterlings åbnede sin målkonto i Premier League, da han scorede det første mål i Manchester Citys sejr hjemme over West Ham. (Billede: Scanpix/Jon Super)

Manchester City har fået en flyvende start under Josep Guardiolas ledelse i Premier League.

Søndag sendte den spanske toptræners mandskab gæsterne fra West Ham retur til London med et 1-3-nederlag i bagagen, og dermed har Manchester City gjort rent bord i sæsonens første tre kampe og fører rækken på bedre målscore end Chelsea og Manchester United.

I Citys 3-1-sejr hjemme på Etihad Stadium åbnede Raheem Sterling sin målkonto i årets Premier League, da han allerede efter syv minutter afsluttede et smuk City-angreb med scoring.

David Silva førte bolden frem og fandt med en indenoms-stikning Manuel Nolito, som Guardiola har hentet til klubben. Fra baglinjen lagde Nolito bolden skråt ind i feltet, hvor Sterling kom til og sikkert passerede Adrian i West Ham-målet.

11 minutter senere headede Fernandinho hjemmeholdet på 2-0.

Straks fra anden halvlegs start fik City et mål annulleret, og da West Hams Michail Antonio knuste både Nicolás Otamendi og Gaël Clichy i en hovedstødsduel og stangede reduceringen ind, øjnede gæsterne håb.

Det blev dog ikke til mere end drømmen om point for West Ham, som var godt med og pressede værterne i anden halvleg, men flere gange mod kampens afslutning var ved at indkassere endnu et mål.

I overtiden gik den ikke længere for West Ham, og her satte Raheem Sterling punktum med sit andet mål i kampen.

Inklusiv kampene i Champions League-kvalifikationen har Pep Guardiolas mandskab nu vundet fem kampe på stribe.

For West Hams vedkommende kom nederlaget i kølvandet på klubbens 0-1-nederlag på hjemmebane i ugens løb til rumænske Astra Giurgiu.

Det nederlag betød at West Ham missede kvalifikationen til Europa League for andet år i træk, og at klubben ligeledes for andet år i træk blev stoppet af det rumænske hold.

Tidligere søndag delte West Bromwich Albion og Middlesbrough via 0-0 i en kamp, hvor gæsternes Viktor Fischer kun akkurat nåede fra bænken og på banen, før kampens dommer fløjtede opgøret af.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx