Af Ritzau - 10/11-16 09:22

Nicolai Jørgensen: Tragedie har ramt os alle i FeyenoordNicolai Jørgensen: Tragedie har ramt os alle i Feyenoord

Feyenoord er gået en anelse i stå i Holland. Hele holdet er påvirket af et dødsfald, siger Nicolai Jørgensen.

storybild

Nicolai Jørgensen er i øjeblikket samlet med landsholdet, der på fredag møder Kasakhstan i VM-kvalifikationen. Hjemme i Feyenoord har den seneste tid været en anelse turbulent. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

Feyenoord er gået en anelse i stå i den hollandske liga efter en suveræn sæsonstart.

Nicolai Jørgensen og holdkammeraterne lagde ud med ni sejre i træk, men i de seneste tre kampe har topholdet blot raget to point til sig.

Landsholdsangriberen fortæller, at Feyenoord-spillerne har været igennem en hård periode både på og udenfor banen.

- Det har været en turbulent tid. Vi har fået spillere skadet samtidig med, at vi er mange, der har spillet mange kampe.

- Oveni har vi haft en tragisk ulykke med vores nummer 10. Hans mor døde af kræft, og vi var alle sammen til begravelse for at støtte op.

- Man glemmer lidt fodbolden, når sådan noget sker. Han er bare 21 år gammel, siger Nicolai Jørgensen fra landsholdslejren i Helsingør om holdkammeraten Tonny Vilhena.

- Sådan noget er det hårdeste, der findes. Vi kæmper for ham, men det har været hårdt for hele holdet.

- Selv om det har været lidt turbulent, så har vi kæmpet røven ud ad bukserne, og vi er stadigvæk nummer et i ligaen og i vores gruppe i Europa League, så nu skal vi tilbage på sporet.

- Jeg tror, det er godt for holdet, at der er landsholdspause lige nu, så kan vi alle få tanket kræfterne op, og så er vi klar igen om to uger, siger Feyenoord-topscoreren.

Personligt har han fortsat stor succes som målsluger. Det er blevet til otte scoringer i ligaen og to i Europa League.

- For mig personligt er det gået fint. Det eneste, jeg er lidt sur over, er, at vi ikke har hentet lidt flere point, siger han.

Feyenoords formdyk betyder, at Ajax og PSV Eindhoven er begyndt at hale lidt ind på førerholdet.

Nicolai Jørgensen mener alligevel, at Feyenoord har kvaliteten til at vippe de to dominerende klubber af pinden i Æresdivisionen.

- Det er for tidligt at sige, om vi kan vinde mesterskabet, men der er meget snak om det i Holland.

- Det er jo ikke i november, at man vinder ligaen, men i april og maj, og til den tid skal vi være med i kapløbet. Jeg synes klart, at vi har holdet til det og er på niveau med de to andre hold, siger Nicolai Jørgensen.

Feyenoord-spilleren er i øjeblikket samlet med det danske landshold, der fredag møder Kasakhstan i VM-kvalifikationen. Kravet er en sejr, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om en plads ved VM i Rusland om to år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Omar blev dødsdømt for terror: Nu bor...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx