Af - 26/03-14 09:52

Hvis Caroline skal slå verdens nummer to, skal hun huske....Hvis Caroline skal slå verdens nummer to, skal hun huske....

... sin selvtillid. Det vurderer danskerens seneste eks-træner, som mener, at de psykologiske våben er vigtige i kampen mod Li Na.

storybild

(Billede: Polfoto)

Caroline Wozniacki har indtil videre smadret al modstand i WTA-turneringen Sony Open i Miami, men i kvartfinalen får den 23-årige dansker brug for hele sit våbenarsenal, når hun skal møde verdensranglistens nummer to, Li Na.

- Rent spillemæssigt har Caroline de våben, der skal til. Så det er vigtigt at komme op i hovedet på Li Na: Det kan gøre forskellen, siger Michael Mortensen, som indtil turneringen i Miami var Caroline Wozniackis træner.

Wozniacki knuser endnu en modstander
Wozniacki knuser endnu en modstander

Han har også tidligere trænet Li Na, så han har alle forudsætninger for at vurdere duellen mellem de to spillere. Han har Li Na som favorit, men han tror, at Caroline Wozniacki har en chance, hvis hun selv tror på det, og sørger for, at Li Na kan se det.

- Det vigtigste, når hun træder ind på banen, er at hun signalerer, at hun er glad for at hun har muligheden for at spille mod nummer to, at 'jeg er klar til at løse den her opgave'. Det er SÅ vigtigt, at det budskab kommer over nettet. Formår hun det, så kan hun skabe store problemer for Li Na, siger Michael Mortensen.

Wozniacki uddeler æg: Jeg havde ikke ondt af hende
Wozniacki uddeler æg: Jeg havde ikke ondt af hende

Samarbejdet mellem Michael Mortensen og Caroline Wozniacki stoppede før turneringen i Miami. Ifølge Michael Mortensen fordi Caroline Wozniacki var for presset til at tage mod nye input, fordi hun i de seneste turneringer havde ekstra mange verdensranglistepoint at forsvare. Det har hun ikke længere, og det har hjulpet på hendes spil, mener Michael Mortensen.

- Man kan se på hende, at det pres, der har hvilet på hendes skuldte er fjernet, og nu kan hun spille frigjort, siger han.

De to kvinder har mødtes fem gange, og Li Na fører de indbyrdes opgør med tre-to, men Caroline Wozniacki vandt den seneste kamp mellem de to.

- Men det er allerede et par år siden jeg mødte hende, så jeg har brug for noget ny viden. Min træner ville se et par af hendes kampe, så jeg kunne få den viden, siger kineseren til WTA-tourens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Sådan ser Wozniacki ud, når hun lige er vågnet

LÆS OGSÅ: Wozniacki slår sig videre i Miami efter tre sæt

LÆS OGSÅ: Brylluppet er på plads: Her skal Wozniacki giftes

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx