Af - 07/02-14 12:02

Dommer lagt på is efter rødt kort til RonaldoDommer lagt på is efter rødt kort til Ronaldo

Cristiano Ronaldo fik tre dages karantæne efter en kontroversiel udvisning i weekenden, men nu bliver dommeren også straffet.

storybild

Ronaldo slår mistroisk ud med armene efter at være blevet præsenteret for det røde kort i weekendens kamp mod Bilbao. Kampens dommer får nu en straf for ikke at have håndteret opgøret godt nok. (Billede: Polfoto/zuma/zeus)

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo blev i weekenden udvist i anden halvleg af en kamp mod Bilbao efter en kontroversiel situation, hvor baskernes kaptajn Carlos Gurpegi faldt lovligt teatralsk. Desuden skubbede Ronaldo til Bilbao-spilleren Ander Iturraspe efter et skænderi, der tilsyneladende blev startet af Iturraspe.

Nu er kampens dommer Miguel Angel Ayza Gamez imidlertid også blevet straffet for en dårlig præstation i La Liga-opgøret, der endte 1-1, rapporterer flere spanske medier.

Real Madrid slår Atlético Madrid klart i semifinale
Real Madrid slår Atlético Madrid klart i semifinale

Dommeren har således fået en måneds karantæne, og skal desuden slet ikke dømme Real Madrid-kampe resten af sæsonen. Forlydender i medierne peger desuden på, at Gamez har god grund til at frygte, at han i næste sæson bliver 'nedrykket' til den næstbedste spanske række.

Pointtabet var mildest talt uheldigt for Real Madrid, idet konkurrenten og lokalrivalen Atletico Madrid vandt deres opgør mod Real Sociedad med 4-0 i weekenden og dermed nu er tre point foran Real, der er á point med arvefjenden Barcelona på andenpladsen.

Atletico vælter Barcelona med storsejr
Atletico vælter Barcelona med storsejr

Bilbao kan til gengæld glæde sig over, at de stadig ligger på en fin fjerdeplads med 16 kampe tilbage af sæsonen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Zorniger om lille matchbold: 'Det her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx