18/10-17 20:04; Opdateret: 18/10-17 21:20

Dansk topdouble åbner Denmark Open med sikker sejrDansk topdouble åbner Denmark Open med sikker sejr

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen vandt sikkert, da de onsdag mødte to briter i første runde.

storybild

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen kom sikkert fra land i Denmark Open. Scanpix/Birgitte Carol Heiberg/arkiv

Odense. Det danske damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen kom sikkert fra land i årets udgave af den danske badmintonturnering Denmark Open i Odense.

Danskerne var tydeligt overlegne mod engelske Chloe Birch og Jessica Pugh og kunne forlade banen med en sikker sejr på 21-11, 21-16 og en billet til anden runde af turneringen.

Den danske damedouble var klar fra start og kom hurtigt foran 4-0 i Christinna Pedersens serv.

De to englændere var tydeligt overrumplede af danskernes solide spil og den fyldte hal i Odense, og stillingen blev 10-3, før Birch og Pugh begyndte at slå fra sig.

De fik således indhentet noget af danskernes forspring og gjort det til 8-12. Men det danske par havde ikke tænkt sig at slippe kontrollen og fik uden problemer kørt første sæt i hus med cifrene 21-11.

Det engelske par fulgte bedre med i starten af andet sæt - alligevel kunne de to danskere gå til den indlagte pause midt sættet foran 11-7.

Derfra satte det danske par kampen en smule på fartpilot. Englænderne fik således lige lov til at beholde håbet, da de nåede op på 15-17.

Men endnu engang satte Pedersen og Rytter Juhl tingene på plads og afgjorde kampen.

Danskerne var spillemæssigt ovenpå mod englænderne, mener Christinna Pedersen.

- Den måde, vi spiller på, kan vi tage med videre. Vi bevægede os hurtigt, og det havde vi også snakket om med Kenneth Jonassen (landstræner, red.) inden kampen.

- Det kan godt være, vi kunne have vundet ved at være mere defensive, men det er ikke vores stil. Vi vil gerne være aggressive og søgende, og det lykkedes vi med, siger Pedersen efter kampen.

Ifølge Kamilla Rytter Juhl var det vigtigt at komme godt i gang.

- Det handler altid lige om at komme over den første bakke. På den måde var det fedt, at de to englændere gav den gas hele vejen igennem. Det var godt for os lige at mærke, at de pustede os lidt i nakken i nogle små perioder, siger Rytter Juhl.

Med sejren er den danske double, der er seedet treer i turneringen, klar til anden runde, som spilles torsdag. Her skal de møde det bulgarske søskendepar Gabriela og Stefani Stoeva.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frustreret lærer frygter det værste:...
bt.dk
Kendt politiker forlader Folketinget:...
bt.dk
Læge i desperat opråb: Løkke, du...
bt.dk
Irina efter bruddet: Sådan er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx