Af - 17/10-14 13:42

TV: Vanvittig kamp: Masseslagsmål udløste 12 røde kortTV: Vanvittig kamp: Masseslagsmål udløste 12 røde kort

I et brag af en argentinsk 3. divisonskamp blev der forleden uddelt ikke færre end 12 røde kort, inden kampen blev afblæst.

Hvis man godt kan lide, når der bliver gået hårdt til den på en fodboldbane, skal man måske begynde at følge lidt med i den argentinske 3. division.

I hvert fald sørgede Deportivo Roca og Cipolletti for masser af drama, da de to hold tørnede sammen i et rivalopgør i Río Negro-provinsen onsdag - ikke mindre end vanvittige 12 røde kort blev der uddelt af en meget, meget travl dommer.

Alle mand frem - sådan scorer man på 10 sekunder
Alle mand frem - sådan scorer man på 10 sekunder

‘Festlighederne’ startede, da en Deportivo Roca-spiller (orange trøje) blev udsat for en grov tackling og blev liggende. Spillerne kom hurtigt op at toppes omkring dommeren, og da en Roca-spiller skubbede en modspiller røg det første røde kort op ad lommen.

Men det var slet ikke slut her. Kort efter begyndte flere Cipolletti-spillere at brokke sig, hvilket resulterede i andet gule kort - og dermed udvisning - til de grønnes nummer 6. Af uforklarlige årsager begyndte han herefter at sprinte en halv banelængte for at overfuse en spiller i den anden ende, og så brød helvede løs.

TV: Kaos i Danmarks gruppe: Spillere i slagsmål med tilskuere
TV: Kaos i Danmarks gruppe: Spillere i slagsmål med tilskuere

Pludselig var banen invaderet af fans, spillere, trænere, dommere - og ikke mindst politi - mens der blev uddelt knytnæveslag og spark til højre og venstre.

Politiet fik så småt styr på situationen, og udeholdets spillere blev gennet ud i spillertunnelen - med en vis fart på, for hjemmeholdets fans var på pletten med massive buh-råb og kasteskyts i form af blandt andet kanonslag.

TV: Denne mand forstår at dræbe stemningen
TV: Denne mand forstår at dræbe stemningen

Ikke overraskende så dommer Facundo Espinosa sig nødsaget til at afblæse kampen, som på det tidspunkt stod 1-0 til udeholdet Cipolletti. Men inden da nåede han altså op på at have uddelt 12 røde kort.

Du kan se episoden i videoen i toppen af artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
Bag kulisserne: Flere partifæller...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx