Af - 17/07-15 21:02

SønderjyskE’s målhelt: - Jeg er gået fra lort til tillidSønderjyskE’s målhelt: - Jeg er gået fra lort til tillid

Tiltro fra træneren motiverer SønderjyskE’s Thomas Dalgaard, der blev dobbelt målscorer mod FC Nordsjælland i sæsonpremieren.

storybild

SønderjyskE's nytilkomne angriber, Thomas Dalgaard, scorede to mål i sæsonpremieren mod FC Nordsjælland. (Billede: Polfoto)

Fra bænken til banen.

31-årige Thomas Dalgaard, der for nyligt har skiftet hollandske Heerenveen ud med SønderjyskE, har genfundet spilleglæden med fast spilletid som frontangriber, og med de eneste to mål sikrede han tre point til sin nye klub i åbningskampen mod FC Nordsjælland.

Debutantscoringer sender SønderjyskE HELT til tops
Debutantscoringer sender SønderjyskE HELT til tops

I Holland sad jeg lang tid på bænken og skulle spille reservekampe, som jeg ikke rigtig gad. Det blev bare noget lort, men nu føler jeg, der er tillid fra træneren, forklarede Thomas Dalgaard til metroxpress efter 2-0-sejren og debuten for haderslevklubben.

Angriberen, som blev topscorer i 2013/14-sæsonen med 18 mål for Viborg, skulle kun bruge et kvarter og to chancer på at score to mål for gæsterne på Farum Park.

William Kvist vender hjem til Superligaen
William Kvist vender hjem til Superligaen

- Det var en dejlig følelse. Det havde jeg drømt om forinden, så det kunne ikke blive meget bedre. Første halvleg var tæt på at være perfekt, pointerer SønderjyskE’s nye frontmand, der altså nu er øverst på topscorerlisten.

Rollen som reservespiller i sidste sæson har ikke påvirket Dalgaards selvtillid.

- Det [bænkpladsen, red.] har ikke ramt mig. Det har været et hårdt år i Heerenveen, men nogle gange skal man bare starte forfra. Det har jeg gjort her, og jeg har haft gode snakke med træneren om, at jeg skal være første-angriber, pointerer Dalgaard, som håber at kunne finde tilbage til tidligere tiders storhed.

Brøndby sparer Daniel Agger
Brøndby sparer Daniel Agger

Med 2-0-sejren over FC Nordsjælland indtager SønderjyskE midlertidigt førstepladsen i Superligaen, og matchvinderen ser frem til at score langt flere mål.

- Selvfølgelig kan jeg blive topscorer. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ellers skulle spille, pointerer måltyven, der dog samtidig giver holdkammeraterne en del af æren for den gode sæsonstart.

- Det er dejligt at have et hårdtarbejdende hold bag sig, så jeg kan ligge og lure lidt på chancerne, erkender Dalgaard.

Hobro-topscorer er til lægetjek i tysk klub
Hobro-topscorer er til lægetjek i tysk klub

FC Midtjylland præsenterer cheftræner søndag
FC Midtjylland præsenterer cheftræner søndag

LÆS OGSÅ: Esbjerg henter Leon Jessen hjem fra Tyskland

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Nyt skoleskyderi i USA - gerningsmand...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx