Af - 20/08-16 12:55

OL-Atlet sked i bukserne midt i finalen: Derfor gjorde jeg detOL-Atlet sked i bukserne midt i finalen: Derfor gjorde jeg det

Nu kommer den franske kapgænger Yohann Diniz med sin forklaring på, hvad der gik galt, da han 'lavede' i bukserne under kapgang-finalen.

Der skulle mere end en omgang blodig diaree til at stoppe den franske kapgænger Yohann Diniz, der var nået 15 kilometer ud på den 50 kilometer lange finale-rute i mændenes finale, da han ikke længere kunne holde det inde.


På sociale medier er han blevet hyldet for sin jernvilje og kapgængeren forklarer nu på sin facebook-profil, hvad der gik galt og ikke mindst, hvorfor han fortsatte.

- Tak for jeres mange beskeder, de går lige i hjertet, indleder han.

- Efter 10 kilomter begyndte jeg at få store maveproblemer, hvor jeg mistede en masse blod. Min krop var helt udmattet, fordi jeg var nødt til at kæmpe med det her tarm-problem, som også hang sammen med varmen og dehydreringen, skriver han blandt andet.Men selv efter uheldet, måtte han bare fortsætte.

- Jeg var nødt til at blive ved, selvom jeg ikke ville få en medalje. For min egen skyld, for min familie, mine venner fra det franske hold og alle de mennesker, som støtter mig.

Diniz oplyser, at en læge har undersøgt ham og, at han har nyresvigt, betændelse og er dehydreret.


Den uheldige - men viljestærke - kapgænger endte på en flot 8. plads under løbet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

48-årig dansk direktør død efter...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx