Af Lars Sejr - 19/12-15 10:46

Pellegrini er upåvirket af Guardiola-rygter i CityPellegrini er upåvirket af Guardiola-rygter i City

Rygter sender Pep Guardiola til Manchester City næste sommer, men Manuel Pellegrini bekymrer sig ikke.

storybild

Pellegrini (Billede: Polfoto/arkiv)

Pep Guardiola har kontraktudløb i Bayern München til sommer, og den spanske succestræner har sagt, at han i den nærmeste fremtid vil tage en beslutning om sin fremtid.

Hvis ikke det bliver til en forlængelse i det sydtyske, så står flere bejlere angiveligt klar til at tage imod manden, mange anser for at være en af verdens bedste trænere.

Blandt de klubber, der nævnes som en mulig kommende arbejdsgiver for Guardiola, er stenrige Manchester City, der har chileneren Manuel Pellegrini siddende i managersædet.

Guardiolas Bayern-fremtid afklares i næste uge
Guardiolas Bayern-fremtid afklares i næste uge

Men Pellegrini gider ikke bekymre sig om, hvorvidt han står foran en fyreseddel til sommer på trods af en kontraktforlængelse for godt fire måneder siden.

- For mit eget vedkommende føler jeg intet pres omkring det, siger Manuel Pellegrini ifølge ESPN.

Bayern München må åbne sæsonen uden Ribéry
Bayern München må åbne sæsonen uden Ribéry

Han mener nemlig også, at der er mange bejlere til Guardiola.

- Vi ved ikke, hvad Pep skal i næste sæson. Men jeg mener, at han er en af verdens bedste trænere, og hvis ikke han fortsætter i Bayern, vil mange klubber måske forsøge at få ham til deres hold, lyder det fra City-træneren.

Pep Guardiola er i gang med sin tredje sæson i Bayern München, og inden da var han i fire succesfulde sæsoner træner for FC Barcelona, hvor han også som spiller var i størstedelen af karrieren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx