Af - 22/11-16 15:45

Flot spring: Wozniacki gør grin med sig selv i bikiniFlot spring: Wozniacki gør grin med sig selv i bikini

Caroline Wozniacki viser sig fra sin selvironiske side i en video på sociale medier.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki har på det seneste hygget sig på rigmanden Sir Richard Bransons ø Necker Island, der er en del af De Britiske Jomfruøer.

Wozniacki slutter 2016 som nummer 19 i verden
Wozniacki slutter 2016 som nummer 19 i verden

Wozniacki har opholdt sig på øen for at deltage i hyggeturneringen Necker Cup, men har også fundet masser af tid til afslapning og hygge. Det viser hun i denne video, som hun i går uploadede til både Twitter og Instagram:


I videoen, der indeholder optagelser med en drone, har Wozniacki blandt andet fundet plads til et komisk klip, hvor et spring fra en trampolin i en gummibåd ikke går helt som forventet. Her forsøger danskeren sammen med to veninder at hoppe i vandet, men hendes spring slår fejl, og hun ender på knæene.

Det tager Wozniacki dog ikke så tungt, og tennisstjernen ses efterfølgende springe i vandet med et stort smil. I teksten til videoen lyder hun da også ganske tilfreds med opholdet på øen i det hele taget:

- Det var virkelig sjovt på Necker Island, og dronen var vores ven (det meste af tiden)!, skriver hun.

Wozniacki har også uploadet billeder fra turen. Du kan se nogle af dem her:
Wozniacki er blevet klog af skadesplaget sæson
Wozniacki er blevet klog af skadesplaget sæson

Formstærk Caroline Wozniacki: Jeg kan slå alle spillere
Formstærk Caroline Wozniacki: Jeg kan slå alle spillere

Wozniacki maner al snak om karrierestop til jorden
Wozniacki maner al snak om karrierestop til jorden


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Han holdt tungen lige i munden: Et...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx