Af Ritzau - 13/11-16 19:10

Usain Bolt skal træne med hos Borussia DortmundUsain Bolt skal træne med hos Borussia Dortmund

Verdens hurtigste mand har før fortalt om sin drøm om at spille fodbold, og nu går ønsket i opfyldelse.

storybild

Usain Bolt skal snart løbe om kap med fodboldstjernerne i Borussia Dortmund, når han skal deltage i klubbens træning. (Billede: Scanpix/Eric Feferberg)

Den jamaicanske supersprinter Usain Bolt skal træne med hos den tyske bundesligaklub Borussia Dortmund, fortæller klubben søndag.

- Det er ikke en joke. Det er ikke et marketing-stunt, siger Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke, til det tyske fodboldmedie Kicker.

Ifølge direktøren er det tøjfirmaet Puma, som er sponsor for både Dortmund og Bolt, der har formidlet kontakten, og da sprinterens ønske blev forelagt klubben, var den hurtig til at sige ja.

- Jeg sagde med det samme ja. Det er en ære for os, siger Watzke.

Verdens hurtigste mand fortæller ifølge den engelske avis The Guardian, at han har været i kontakt med klubbens træner, og at parterne har aftalt, at han træner med i nogle dage, for så at "se, hvad der sker".

Men ifølge Watzke, så skal den nidobbelte olympiske mester nok ikke gøre sig de store forhåbninger om at tørne ud for Borussia Dortmund i Bundesligaen og i Champions League i fremtiden.

- Det er ikke engang et emne, vi skal bruge energi på at tale om, siger direktøren afvisende.

Usain Bolt har ofte luftet sin drøm om at komme til at spille fodbold professionelt. Han har flere gange fremhævet Manchester United som sin yndlingsklub, og er tidligere citeret for at sige, at det "ville være episk" at spille for klubben.

/ritzau/AFP

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

USA's topforhandler: EU og Danmark...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx