Af Ritzau - 12/09-16 13:45; Opdateret: 12/09-16 14:07

Vuelta-vinder forlænger kontrakten med MovistarVuelta-vinder forlænger kontrakten med Movistar

Nairo Quintana har skrevet under på en ny kontrakt med Movistar gældende frem til og med 2019.

storybild

Nairo Quintana (i rødt) endte øverst på podiet i Madrid efter årets Vuelta a España. (Billede: Scanpix/Jose Jordan)

Vuelta-vinder Nairo Quintana har forlænget sin kontrakt med Movistar, så de to parter har papir på hinanden frem til og med 2019-sæsonen, skriver AFP.

Det sker dagen efter, at den 26-årige colombianer trillede over målstregen i Madrid som vinder af Vuelta a España 2016. Dermed fik han oprejsning for et lidt skuffende Tour de France i år, hvor han måtte nøjes med tredjepladsen.

Quintana har kørt for det spanske cykelhold siden 2012, og ud over sejren i årets Vuelta er det blevet til samlet sejr i Giro d'Italia samt to andenpladser og en tredjeplads i Tour de France.

- Vi vil gerne offentliggøre kontraktforlængelsen med Nairo frem til 2019, og vi er også tæt på at lukke aftalen med Alejandro (Valverde, red.), siger Movistar-sportsdirektør Eusebio Unzue ifølge AFP.

Nairo Quintana vandt årets Vuelta med et forspring på 1 minut og 23 sekunder til briten Chris Froome (Sky). Quintanas landsmand Esteban Chaves (Orica-Bikeexchange) snuppede den sidste plads på podiet i Madrid.

Undervejs tog Quintana en enkelt etapesejr. Det var på 10. etape, hvor han samtidig tilbageerobrede den røde førertrøje, som han holdt løbet ud.

Hans bror Dayer Quintana kører også for Movistar, men han var ikke med på holdet under Vueltaen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx