De danske helte: Det skal vi passe på mod KroatienDe danske helte: Det skal vi passe på mod Kroatien

Flere af de danske spillere og træner Ulrik Wilbek giver mx.dk deres bud på, hvad der bliver nøglen til sejr over Kroatien.

storybild

(Billede: Polfoto)

Mikkel Hansen
- Vi skal stå godt i forsvaret og få gang i vores målmænd.

Mads Christiansen
- Det er et vanskeligt hold, der spiller lidt anderledes håndbold end os. De har mange gode mand-mand spillere, og specielt Duvnjak er farlig.

Håndboldfest på vandvognen i Boxen
Håndboldfest på vandvognen i Boxen

Jesper Nøddesbo
- Det er altid spændende at spille mod Kroatien. Der er fuld knald på. Vi skal udnytte, at de har spillet nogle hårde kampe, mens vi har skånet nogle spillere.

Niklas Landin
- De var pissegode mod Frankrig og så gik de helt kolde de sidste fem minutter af halvlegen. De bruger mange kræfter i løbet af en kamp.

Anders Eggert
- Qua vores hjemmebane tror jeg, at vi er en lillesmule favoritter. Det hedder 55-45. Men de er et bredt hold med hurtige fløje.

EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller
EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller

René Toft Hansen.
- Returløbet skal fungere. Vi havde store problemer til OL med, at vi blev most af deres kontrafase, og det kostede de 10-11 mål, vi tabte med dengang.

Lasse Svan Hansen.
- Når vi kommer op i vores stationære angreb skal vi spille meget tålmodigt og vente på den rigtige chance uden at blive stressede. Kan vi gøre det, kan vi neutralisere deres kontra.

Kongen af pletten: Der har været for få straffe til mig
Kongen af pletten: Der har været for få straffe til mig

Bo Spellerberg
- Det er meget sandsynligt, at vi er meget lige med 10 minutter tilbage, og vi har ikke oplevet publikum i den situation endnu. Der kan de give det sidste rygstød.

Landstræner Ulrik Wilbek:
- De dækker meget hårdt op. I midtzonen har de Gujon og Musa, som er virkelig store, og de kan godt være svære at skyde henover. Hele deres forsvar er bygget op omkring de to.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Efter hård kritik af...
bt.dk
Tricktyvene er gået digitalt: Køber...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx