Af Ritzau - 26/09-16 14:38; Opdateret: 26/09-16 15:57

Wozniacki besejrer tidligere US Open-vinder i KinaWozniacki besejrer tidligere US Open-vinder i Kina

Den danske tennisspiller fik nedkæmpet Samantha Stosur og møder ung tjekke i anden runde ved Wuhan Open.

storybild

Caroline Wozniacki vandt mandag sin første kamp ved Wuhan Open. (Billede: Scanpix/Toru Yamanaka)

Et sceneskift fra Japan til Kina var ikke nok til at stoppe Caroline Wozniacki, da hun mandag spillede første runde ved WTA-turneringen Wuhan Open.

Den danske tennisspiller, der søndag vandt finalen ved Pan Pacific Open i Tokyo, vandt uden problemer 6-3, 6-2 over 16.-seedede Samantha Stosur.

Danskeren spillede stabilt og lavede meget få fejl, mens australieren, der vandt grand slam-turneringen US Open for fem år siden, lavede alt for mange fejl til at kunne vinde.

26-årige Caroline Wozniacki havde før kampen fået sit venstre lår bundet ind, hvilket også var et vidnesbyrd om, at danskeren har været igennem nogle hektiske uger.

Tidligere i september nåede hun først frem til semifinalen ved US Open. Dernæst fulgte hun søndag op ved at vinde Pan Pacific Open - danskerens første triumf på WTA-touren i år.

Det var noget af en forandring i forhold til Wozniackis sæson hidtil, som har været plaget af skader og dårlige resultater.

- Jeg nyder det i øjeblikket. Man bliver skadet og ved aldrig, hvornår man kan blive sat ud af spillet, siger hun ifølge nyhedsbureauet dpa.

En vis træthed sad formentlig i benene på Caroline Wozniacki, da hun indledte mandagens kamp med at afværge en breakbold, og hun holdt kun med besvær sin serv i kampens første parti.

Verdensranglistens nummer 22 kunne dog profitere af en stor bunke fejl fra Samantha Stosur, der er rangeret tre pladser over danskeren.

Danskeren endte med at sikre sig sætsejren, da hun brød Stosurs serv til både 3-1 og 4-2, mens australieren imellem dette fik brudt tilbage til 2-3.

Sættet var ikke spektakulært, men Wozniacki var den mest driftsikre spiller, mens Samantha Stosurs bundniveau var for lavt. Australieren lavede 19 uprovokerede fejl i første sæt.

I andet sæt brød Wozniacki omgående til 1-0, men det lykkedes Samantha Stosur at bryde tilbage til 2-2.

Australieren kunne igen ikke holde fast, og efter flere fejl af Stosur brød Wozniacki først til 3-2 og senere rent til 5-2.

Nogle af Samantha Stosurs fejl kunne dog tilskrives, at hun blev presset af danskeren.

Den uforudsigelige veteran var dog ikke helt besejret, og 32-årige Stosur tilkæmpede sig flere breakbolde i kampens sidste parti, inden Wozniacki afsluttede kampen med et servees.

I anden runde venter Katerina Siniakova, der er nummer 56 på verdensranglisten. Wozniacki har ikke tidligere mødt den 20-årige tjekke.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx